Масаж
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Віталій Тарасович, 096 542 44 59; 097 068 35 00. Там сі догувориш...Dentist;68874 пише: Не бачив подібної теми, тому вирішив створити.Хвилює спина, дуже часто болить, іноді роблю зарядку допомагає на парші 10-20 хвилин, потім знову болить. До кого можна звернутись в нашому місті щоб трохи мені спину пом'яли (ім'я, телефон, ціна), якщо знаєте.Або ж які вправи треба робити для профілактики (тільки без гугла/яндекса, сам вмію користуватись, питаю лише форумчан).
Не бійся!
- odin
- Адміністратор
Додано о 11:42
Попереднє повідомлення було написане в 11:39
Ну і не можу впусти привід похвалитись - Одін, крім всіх інших позитивних якостей, ще і дипломований масажист.Але дружина не дозволяє практикувати це, як бізнес
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- odin
- Адміністратор
таки рівнуєтGoBLin;68896 пише: Ривнуит xDDD что бы ни мял никаво кроме нее)))
- Lego
- Платиновий учасник
Реально помогает от межпозвоночной грыжи?odin;68888 пише: Може голковколювання допомогти. Сам до цього дуже з осторогою і недовірою відносився, але моїй дружині допомогла Дірей Тетяна Валеріанівня (було запалення сідального нерва + "міжпозвонкова грижа"). Шукайте в неврології.
- odin
- Адміністратор
- Kottos
- Новачок
- Дописи: 10
- Подяка отримана: 0
Alois пише:
Віталій Тарасович, 096 542 44 59; 097 068 35 00. Там сі догувориш...Dentist;68874 пише: Не бачив подібної теми, тому вирішив створити.Хвилює спина, дуже часто болить, іноді роблю зарядку допомагає на парші 10-20 хвилин, потім знову болить. Купив масажний стіл у Києві такий . До кого можна звернутись в нашому місті щоб трохи мені спину пом'яли (ім'я, телефон, ціна), якщо знаєте.Або ж які вправи треба робити для профілактики (тільки без гугла/яндекса, сам вмію користуватись, питаю лише форумчан).
Лише масаж!
- Alexander Kirich
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0