Раздел о вкусной и здоровой пище.

  • odin
  • odin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
26 лип. 2011 21:05 #68785 від odin

Lego;68781 пише: Подскажи, где нашел салями без химикатов?)

салямі потім можна з піци виколупувати і викидати...

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
26 лип. 2011 21:51 #68787 від Lego

odin;68785 пише: салямі потім можна з піци виколупувати і викидати...

Улыбнул))) С шампиньонами, я так подозреваю, так же поступать? :ag:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • GoBLin
  • GoBLin аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
  • Все возможно :)
Більше
27 лип. 2011 09:39 #68796 від GoBLin
Рецет из "Книги о вкусной и здоровой пище людоеда" Григория Остера. "Дурочка с маком": глупую до невозможности девочку посыпать маком и пообещать ей все, что захочет. Съесть счастливую. Хорошего настроения! :)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • tenkovir
  • tenkovir аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
04 серп. 2011 07:11 #69153 від tenkovir
Закуска тещин язик
Вкладений файл:
Готується швидко та просто, в головній ролі баклажан. Його ріжемо, смажимо на петельні. Олію смішуємо з петрушкою, часником, сіллю, змащуємо смужку баклажана, кладемо шматочок помідора (перцю, спаржевої квасолі), скручуємо в рулетик.Більш детально тут rivok.net/?p=813

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
04 серп. 2011 07:43 #69154 від LuK
а я люблю такі баклажани з сирно-часничною начинкою.начинка-натертий сир,часник,майонез,зелень за смаком. смачного!!!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
04 серп. 2011 19:25 #69204 від Lego
Ну что с вами делать? Снова бегу на кухню)))

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • odin
  • odin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
04 серп. 2011 19:49 #69207 від odin

tenkovir;69153 пише: Закуска тещин язик

В мене дружина таке робить, підтверджую, афігєнна штука!tenkovir, - респект і уважуха!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • tenkovir
  • tenkovir аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
17 серп. 2011 07:43 #69574 від tenkovir
Млинці з сволодкою яблучною начинкою
Вкладений файл:
Рецепт:Яблука почистити від шкірки (за бажанням), порізати на шматки, кинути на пательню, добавити цукор, тушкувати під кришкою 2хв, помішати, знову під кришку на 2хв, потім без кришки поки волога не випарується, поставити холонути.Зробити млинці як на налісники (на молоці), або на кефірі, на млинець викласти солодку начинку, скрутити рулетиком, посипати цукровою пудрою.Більш детально тут: rivok.net/?p=847

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
17 серп. 2011 08:07 #69575 від Alois

tenkovir;69574 пише: Млинці з сволодкою яблучною начинкою

Рецепт:Яблука почистити від шкірки (за бажанням), порізати на шматки, кинути на пательню, добавити цукор, тушкувати під кришкою 2хв, помішати, знову під кришку на 2хв, потім без кришки поки волога не випарується, поставити холонути.Зробити млинці як на налісники (на молоці), або на кефірі, на млинець викласти солодку начинку, скрутити рулетиком, посипати цукровою пудрою.Більш детально тут: rivok.net/?p=847

Млинці, блін, це те саме, що й наліснІкі?...:ag:

Не бійся!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • tenkovir
  • tenkovir аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
17 серп. 2011 15:53 #69592 від tenkovir

Alois;69575 пише: Млинці, блін, це те саме, що й наліснІкі?...:ag:

Взагалі майже те саме, тільки млинці на налистники роблять з молока, а я зробив з кислого молока, звичайного на момент приготування не було )

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.121 секунд
0
репостів
0
репостів