Кава, чай, капучіно
- ARTIST
-
- Платиновий учасник
-
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
-
- Адміністратор
-
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Ikke
-
- Учасник-експерт
-
Эффективность разговора обратно пропорциональна затраченному на него времени
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
-
- Адміністратор
-
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Morkovka
-
- Адміністратор
-

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
-
- Адміністратор
-
Ну смак справді, на любителя. Але може ти неправильно запарював.Пуер потрібно трішки підкип'ятити. Або запарювати в термосі (який до запарювання прогріти зсередини).Ще можна чай до заварювання трішки просмажити, але я таким збоченням не займався.І якщо пуер в брекетах - то не кидати цілим, а роздробити.І не запарювати декілька раз, як радять деякі продавці.ARTIST;61773 пише: Недавно спробував славнозвісний Пу Ер, так, нічого особливого)
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
-
- Платиновий учасник
-
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Остановыться, но мэдлэнно.Ikke;61871 пише: У нас еспрессоварка вже пару місяців стоїть і я почала замічати, шо вона трохи медленніше почала працювати. Надеюсь, шо ця тенденція остановиться.
Не бійся!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ZzZ
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.