Макдональдс
- Ілонка
- Елітний учасник
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Immortal
- Платиновий учасник
це тому що така харчевня в основному зорієнтована на молодь і дітвору, всякі іграшки шарики, дитячий майданчик і т.д. от тиі підросла трохи і пріорітети змінилися, навіщо йти в макдональдс пити колу, коли можна піти в пузату хату і за ті ж гроші попити пиво 1+1Я і не писала, шо я там не була) Це раніше, років в 12-13 марила Макдональдсом, і при будь-якій нагоді там бувала) А зараз чогось не хочеться напхатися цими гамбургерами і т.д.[/b]
- Маша
- Учасник-експерт
До речі, в Пузатій хаті непогано можна наїстися, та ще й домашня їжа завжди всім була і буде до смаку!!! /це тобу що така харчевня в основному зорієнтована на молодь і дітвору, всякі іграшки шарики, дитячий майданчик і т.д. от тиі підросла трохи і пріорітети змінилися, навіщо йти в макдональдс пити колу, коли можна піти в пузату хату і за ті ж гроші попити пиво 1+1[/b]
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
- Ілонка
- Елітний учасник
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- Frans
- Молодший учасник
- Дописи: 37
- Подяка отримана: 0
No, I dont even know your name, it doesn't matter.Your my experimental game, just human nature.It's not what good girls do. Not how they should behave. My head gets, so confused. Hard to obey!
- Morkovka
- Адміністратор
- Immortal
- Платиновий учасник
Хтось щось згадував про десяту дорогу :-Ну, а все таки їхня картошка по-селянські з соусом вкусненька!!!! :- Вчора переконалася, шо цією їжею наїстися не можна!!! Бо з'їла дофіга, а результата - ноль!!!!Франсуаза! Ми згрішили! Виступаєм тут, як це не корисно, а самі..... /[/b]
- Ілонка
- Елітний учасник
так, я знаю, что у тебя на тел есть доказательства! <div class='quotetop'>(Immortal @ 1.8.2008, 15:07) [snapback]47240[/snapback]</div>так, меня там не было![/b]
я більш так не буду...... :hah:Хтось щось згадував про десяту дорогу :-[/b]
- ROLLA
- Молодший учасник
- Не согласен!
Ваша интуиция вас не подвела. Мне 23.Покажите мне хоть одного реально страдающего человека (не киногероя) пальцем, у которого проблемы из-за мака.Америкосы.... ну у америкосов реально проблема с головой а не с маками."Домашняя кухня" приготовленная не дома - парадокс. Хотя и там мне нравится.И вообще мне нравится там где есть еда.Вам, "холостяк" должно быть лет 20. А проблемы не обязательно сразу наблюдаются, они так, со времечком....А в Киеве за эти деньги можно найти и еду получше, типа "Домашняя кухня" [/b]
Не ищи злого умысла там, где все объяснимо глупостью.
- DMITRIY
- Учасник-експерт