Старі фото нашого міста
- Dr_Livsi
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Подяка отримана: 0
Ребята вы слишком много курите.....
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- linkin__girl
- Новачок
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- Sashok
- Новачок
nino, на 3-ей фотке я узнал своего бывшего соседа (большой мужик спереди).. жил с ним под одной крышейТеж маю трохи дійсно антикваріату!!!1.Збір народних дружинніків на территорії автопарку2.парад 1 травня 1985 року.3.Теж травнева демонстрація на фоні будинку,де зараз "Орбіта" та "Козаки!"Ще "Урожай"(і дитинка у жінки на руках,то я)4.моє піонерське дитинство........без коментарів!!!Лише добавлю,що це 2 школа5.То ще десь 70 роки.Теж травнева демонстрація на фоні районної адміністрації!6.Теж 70.... вокзал.(зараз на цьому місці туалет) Це тільки початок!Продовження буде!!![/b]
¿Dónde esta el baño?
- LuK
- Адміністратор
Вірю!!! Тоже його помню,але смутно,бо маленька була!Це йдуть співробітники організації ОРС-НОД-2.За тим мужиком-моя мама зі мною на руках /nino, на 3-ей фотке я узнал своего бывшего соседа (большой мужик спереди).. жил с ним под одной крышей [/b]
- Проводник
- Молодший учасник
- Дописи: 20
- Подяка отримана: 0
Ценные фото, каждое посвоему.Заградотряды - 33 го года, культработники - 27, - все ярчайшие эпохальныесобытия нашей истории. Собирайте, потом обработать в цыфре ив отдельную галлерею в музее и здесь.А если там еще и рдственники, то это и реликвия семьи.Не знаю хто це і де,але на цих фото є тиснення "Фото Натансон.Шепетовка"[/b]
пошук невигаданих історій