Газ-договор, как это делается.
- Staruy
- Автор теми
- Користувач заблокований
Менш
Більше
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
29 лип. 2021 12:29 - 29 лип. 2021 12:31 #121081
від Staruy
Відповідь від Staruy у темі Газ-договор, как это делается.
А где можно найти письменные рекомендации?
боюсь что нигде, так как офиса Нафтогаз в Шепетовке нет. Есть лишь их представители, рассаженные по разным отделениям банков.
в личном кабинете в квитанции для оплаты есть еще такие телефоны: 066-300-28-88, 098-300-28-88,
093-300-28-88
Попробуйте позвонить, может скажут больше.
Останнє редагування: 29 лип. 2021 12:31 ким Staruy.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Staruy
- Автор теми
- Користувач заблокований
Менш
Більше
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
05 серп. 2022 10:53 #121478
від Staruy
Відповідь від Staruy у темі Газ-договор, как это делается.
Коротше щось зламалося на веб-сайті Газоліни. З першого числа подаю показники як в Особовому кабінеті так і дублюю по телефону через автоматичну форму - вони нічого не фіксують! Показники висять з того ще місяця.
Хтось ще з користувачів фіксує цей момент? Чи носите під двері паперці, як у минулому столітті?
Крім мого Особового кабінету я створив ще один для моєї мами і користався цією послугою вже більше року, все працювало.
Дзвонити марно, я телефонував по трьом їхнім номерам - кругом дівчинка-робот. Оператор в них завжди "зайнятий".
Хтось ще слідкує за цією ситуацією?
Хтось ще з користувачів фіксує цей момент? Чи носите під двері паперці, як у минулому столітті?
Крім мого Особового кабінету я створив ще один для моєї мами і користався цією послугою вже більше року, все працювало.
Дзвонити марно, я телефонував по трьом їхнім номерам - кругом дівчинка-робот. Оператор в них завжди "зайнятий".
Хтось ще слідкує за цією ситуацією?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
08 серп. 2022 00:20 #121479
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Газ-договор, как это делается.
У мене все нормально передається через гасоліну, так що навіть не знаю чим допомогти.
Час відкриття сторінки: 0.063 секунд