KYIVENERGOINVEST дав нарешті тепло
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Djura
- Старший учасник
- Дописи: 43
- Подяка отримана: 4
myron пише: Хай який недобрий був совок але питання тепла не стояло ніколи - все для людей!
Та так, особливо питання нищень мільйонів через голодомор, репресії...
Стосовно опалення, то слід уточнити, що піклувались більш менш в останні роки існування совка, а не впродовж всього совка. І то, навіть в кінці його існування піклувались лише у містах. Хто піклувався про опалення людей у селах та навіть невеличких райцентрах де не було централізованого опалення??? Тепер, ціна такого "піклування": совок жив принципом - після нас хоча б потоп. Так от, завдяки тій примітивній комунальній системі, яка більш менш якісно могла забезпечити лише 50 % населення, було викачано більшість енергоресурсів в Європейській частині совка. Для прикладу: у 1975р. в Україні добувалось 75 млрд. м3 газу !!!! На глибинах в 1,5 - 2,5 км. Зараз, газ добувається лише в об"ємі 20 млрд. м3 і вже на глибинах у 4-5 км!!!! Його запасів, при такому рівні добування, вистачить лише на 20 років!!!! Газ - вичерпне джерело енергії, та хімічної промисловості і його совок нищив надзвичайно інтенсивно.
Тепер, стосовно сьогоднішньої влади, так, вона не надто переймається добробутом українців, але слід зауважити, що і вина українців у цьому є, маєте те - що вибрали.
Стосовно іншого: де можливо потрібно відходити від використання газу в побуті, де ні - переходити на індивідуальні системи.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
коли питання опалення мене особисто не касались так як дитина в садочку де працювало автономне опалення, в всіх родичів автономне лише на роботі мерз ! За те в хаті тепло от коли в хаті холодно буде - буде не смішно!
Ну це багато про вас говорить, моя хата скраю? А слова мої погугліть, тоді дізнаєтесь що я мав на увазі)
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник