Індивідуальне опалення
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Так от, сьогодні отримав технічні умови в ТОВ "ШепетівкаЕнергоінвест", заплатив за них 684,65 грн. По часу зайняло менше тижня з дня оплати, заяву писав раніше, але тоді про оплату ніхто не говорив. Платив в касі підприємтсва, але можна заплатити і через банк.
Далі треба йти в обслуговуючу компанію, взяти розгортку димових каналів, і з цими документами йти робити проект у "газконтору", є ще кілька організацій що можуть цим зайнятися, тільки я не знаю які саме, можливо ви підкажете?
Далі після 15-го квітня звернутись в ТОВ "ШепетівкаЕнергоінвест" для механічного відключення від мережі.
Далі уже встановлювати індивідуальне опалення.
Можливо у когось є ще якась інформація, підказки і т.п.? Як краще це все зробити, вибрати котел, підрядну організацію, як робили ви, якщо у вас уже встановлене індивідуальне опалення.
Можливо у когось є інформація про ціни на виготовлення проекту, та саме встановлення?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Dj Os пише: А як там щодо Закону, де має бути більше 50% бажаючих?
У багатоквартирних будинках, у яких на день набрання чинності цим Законом не менш як половина квартир та нежитлових приміщень відокремлена (відключена) від мереж централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, власники квартир та нежитлових приміщень, приєднаних до таких мереж, не зобов’язані, але мають право виключно за власним рішенням у встановленому порядку відокремити (відключити) від них свою квартиру чи нежитлове приміщення та влаштувати систему індивідуального теплопостачання (опалення та/або гарячого водопостачання) у такій квартирі чи нежитловому приміщенні.
Закон вступає в силу від 09.05.18р можливо якось через це, типу набрати необхідну кількість бажаючих до вступу.
Мені дали таку пам'ятку, говорили це буде на сайті, але я там такого не знайшов, та і текст не гуглиться, фото додаю.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Можна, якщо хазяї тієї квартири знизу не проти, якщо проти, типу ремонт і т. д., то будеш мати автономку, а повітря прийдеться все одно спускати.Шепетівчанин пише: Назріло ще одне питання, труби опалення повині закільцювати, я живу на останьому поверсі, підімною у квартирі також інд.опалення, чи можна в такому випадку закільцювати труби на поверсі нижче, щоб у мене їх взагалі не було?
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Далі треба йти в газконтору робити сам проект, для цього потрібно мати технічні умови, розгортку вентиляційних каналів, і тех. паспорт на квартиру. Ціна 1985 грн.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Відвідувач