- Дописи: 1249
- Подяка отримана: 144
Документ є, якщо ви піднімете свою всезнаючу дупу, зможете переконатись у цьому самі.Про те, що вона аварійна повинен бути документ!
А це я до того, що гроші виділяються державні.Dj Os пише: Ви самі хоч читаєте, що викладаєте?
Ану доказ того, що ГРОШІ дійсно пішли на цю ГО з бюджету, бо окрім закону, який ви навели та ваших слів, можна відверто донести до безглуздого тексту. А ще краще, напишіть тій людині в ПП та запитайтесь в неї особисто, а не кричіть на кожному кроці #зрадаІван пише:
А це я до того, що гроші виділяються державні.Dj Os пише: Ви самі хоч читаєте, що викладаєте?
Прокурор тут знайшовся,чи що??? Ану,ану, аналогічне питання - доказ того ,що не з бюджету? Напевно ви вдвох з модератором будете підтримувати те го??? Якби то була власна ініціатива з коштами , то питав в би.Dentist пише:
Ану доказ того, що ГРОШІ дійсно пішли на цю ГО з бюджету, бо окрім закону, який ви навели та ваших слів, можна відверто донести до безглуздого тексту. А ще краще, напишіть тій людині в ПП та запитайтесь в неї особисто, а не кричіть на кожному кроці #зрадаІван пише:
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua