Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
08 січ. 2018 16:56 #116286
від myron
Відповідь від myron у темі Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
Я все зрозумів Ви в нас все знаєте! То чому аварійно небезпечну будівлю не демонтують? І вона в нас не одна! Про те, що вона аварійна повинен бути документ! А міськ раді заходи по діям щодо даної будівлі! А Ви тут про космос так що ідіотизмом та всезнайством з Вашого боку попахує теж не погано! І взагалі Ви були в тому бомбосховищі ДК ? Я був і хочу сказати там теж не все так гладко! А приміщення теж потрібно облагородити.
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
08 січ. 2018 17:00 #116287
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
Документ є, якщо ви піднімете свою всезнаючу дупу, зможете переконатись у цьому самі.Про те, що вона аварійна повинен бути документ!
Тема заблокована.
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
08 січ. 2018 17:53 #116288
від Іван
Відповідь від Іван у темі Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
А це я до того, що гроші виділяються державні.Dj Os пише: Ви самі хоч читаєте, що викладаєте?
Тема заблокована.
- Dentist
- Адміністратор
08 січ. 2018 20:31 #116289
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
Ану доказ того, що ГРОШІ дійсно пішли на цю ГО з бюджету, бо окрім закону, який ви навели та ваших слів, можна відверто донести до безглуздого тексту. А ще краще, напишіть тій людині в ПП та запитайтесь в неї особисто, а не кричіть на кожному кроці #зрадаІван пише:
А це я до того, що гроші виділяються державні.Dj Os пише: Ви самі хоч читаєте, що викладаєте?
Тема заблокована.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
08 січ. 2018 21:00 - 08 січ. 2018 21:11 #116290
від myron
Відповідь від myron у темі Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
Народ що з Вами говорить і так дискусія два на два толку 0 ! Поживем побачим! Всеодно не розумію для чого той центр? І хто там буде і чим займатись!
Останнє редагування: 08 січ. 2018 21:11 ким myron.
Тема заблокована.
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
08 січ. 2018 21:29 #116292
від Іван
Шо ви з тою зрадою та срачем??? Самі тут його розвордите!
Відповідь від Іван у темі Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
Прокурор тут знайшовся,чи що??? Ану,ану, аналогічне питання - доказ того ,що не з бюджету? Напевно ви вдвох з модератором будете підтримувати те го??? Якби то була власна ініціатива з коштами , то питав в би.Dentist пише:
Ану доказ того, що ГРОШІ дійсно пішли на цю ГО з бюджету, бо окрім закону, який ви навели та ваших слів, можна відверто донести до безглуздого тексту. А ще краще, напишіть тій людині в ПП та запитайтесь в неї особисто, а не кричіть на кожному кроці #зрадаІван пише:
Шо ви з тою зрадою та срачем??? Самі тут його розвордите!
Ці користувачі подякували: myron
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
09 січ. 2018 13:56 #116304
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Центр патріотичного виховання та реабілітації учасників АТО.
ГО я захищати не збирався, не вдавайтесь до маніпуляцій Мирона. Мене обурює лише відверта брехня щодо зарплатні, яку начебто мають платити з місцевого чи районного бюджету.
Тому ще раз повторюсь, myron - брехло! Спочатку задвигає тут якийсь брєд, а потім коли його просять підтвердити свої слова, починає плигати з теми на тему. Підветрдити ж бо немає чим, ось текст єдиного рішення з цього приводу
Жодної мови про створення штатної одиниці чи будь якого закладу.
А ви пане Іване, хоча б читайте те чим намагаєтесь виправдати цього брехуна.
Пишу востаннє, або тут буде вибачення Мирона за свою брехню, або докази на підтвердження своїх слів. Якщо цього не буде, я закриваю тему до бісової матері, бо мене вже дістали ці безпідставні поливання брудом.
Тому ще раз повторюсь, myron - брехло! Спочатку задвигає тут якийсь брєд, а потім коли його просять підтвердити свої слова, починає плигати з теми на тему. Підветрдити ж бо немає чим, ось текст єдиного рішення з цього приводу
Попередження: Спойлер!
від 28 листопада 2017 року № 10
м. Шепетівка
Про надання дозволу міському будинку культури
на передачу в оренду приміщення,
що перебуває у комунальній власності
Розглянувши лист міського будинку культури та клопотання співзасновника ГО «ОТГ-23» Драчук Олени Миколаївни (лист від 19.10.2017 р.) стосовно надання в оренду підвального приміщення в міському будинку культури та надання пільги щодо сплати за орендоване майно, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл міському будинку культури передати ГО «ОТГ-23» в особі Драчук Олени Миколаївни на умовах оренди підвальне приміщення будинку культури площею 208,7 кв. метрів, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста та розташоване за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 54 для розміщення у ньому двох об’єднаних центрів: Центр з національно-патріотичного виховання молоді та Центр реабілітації учасників АТО.
2. Плата за оренду підвального приміщення з 1 січня 2018 р. по 31 грудня 2018 р. становить 1 (одна) гривня та відшкодування витрат балансоутримувача (на утримання орендованого майна спільного користування (вартість спожитої електроенергії, водопостачання та теплопостачання на підставі виставлених рахунків).
3. Директору міського будинку культури (Талімончук В.І.) та ГО «ОТГ-23» укласти договір оренди та договір про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого майна до 1.01.2018 р.
4. В разі не укладання договору з вище зазначеним суб’єктом до 1.01.2018 р. дане рішення втрачає чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти начальника відділу культури Джус С. М. та на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, молодіжної політики та спорту (голова комісії Курганський О.О.).
Міський голова М.Полодюк
м. Шепетівка
Про надання дозволу міському будинку культури
на передачу в оренду приміщення,
що перебуває у комунальній власності
Розглянувши лист міського будинку культури та клопотання співзасновника ГО «ОТГ-23» Драчук Олени Миколаївни (лист від 19.10.2017 р.) стосовно надання в оренду підвального приміщення в міському будинку культури та надання пільги щодо сплати за орендоване майно, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл міському будинку культури передати ГО «ОТГ-23» в особі Драчук Олени Миколаївни на умовах оренди підвальне приміщення будинку культури площею 208,7 кв. метрів, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста та розташоване за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 54 для розміщення у ньому двох об’єднаних центрів: Центр з національно-патріотичного виховання молоді та Центр реабілітації учасників АТО.
2. Плата за оренду підвального приміщення з 1 січня 2018 р. по 31 грудня 2018 р. становить 1 (одна) гривня та відшкодування витрат балансоутримувача (на утримання орендованого майна спільного користування (вартість спожитої електроенергії, водопостачання та теплопостачання на підставі виставлених рахунків).
3. Директору міського будинку культури (Талімончук В.І.) та ГО «ОТГ-23» укласти договір оренди та договір про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого майна до 1.01.2018 р.
4. В разі не укладання договору з вище зазначеним суб’єктом до 1.01.2018 р. дане рішення втрачає чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти начальника відділу культури Джус С. М. та на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, молодіжної політики та спорту (голова комісії Курганський О.О.).
Міський голова М.Полодюк
Жодної мови про створення штатної одиниці чи будь якого закладу.
А ви пане Іване, хоча б читайте те чим намагаєтесь виправдати цього брехуна.
Пишу востаннє, або тут буде вибачення Мирона за свою брехню, або докази на підтвердження своїх слів. Якщо цього не буде, я закриваю тему до бісової матері, бо мене вже дістали ці безпідставні поливання брудом.
Тема заблокована.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
09 січ. 2018 14:43 - 09 січ. 2018 15:05 #116307
від myron
У нас в країні свобода слова а не диктатура ! Вибачень не буде! Можете собі уявивши АТОшника який прокушав земельки в якомусь бліндажі, чи окопі повернувся до рідного міста кантужений а то ще і не один раз і тут знову його у підвал реабілітувати! Він перед підвалом суіцид зробить! Де норми вимоги до приміщень? Широкі великі кімнати з великими вікнами де???????? Майте бога в животі ! Ото сховався за сторінкою в неті та й все умнік найшовся ! Поїдь на передок подивися !!!!!!! Тоді побачим хто брехун! І чи схочеш там реалібітуватися в тому центрі!
Останнє редагування: 09 січ. 2018 15:05 ким myron.
Тема заблокована.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
09 січ. 2018 17:19 #116309
від Dj Os
Дякую брехуне, з вами все ясно.
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.104 секунд