Покращення якості послуг водопостачання в місті
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Водоканалом взято напрямок на постійне покращення якості послуг. Тому одночасно з підняттям тарифів підприємство внесло пропозицію про встановлення цілодобового графіку подачі води та зобов'язалося проводити водопостачання міста на найвищому рівні. Відтепер вперше у Шепетівці жителі міста будуть забезпеченні водою 24 години на добу. Таке рішення прийнято враховуючи, що в деяких районах міста бувають перебої з водопостачанням з 24.00 до 6.00 саме через нецілодобове водопостачання. Тому починаючи з вересня 2017 року у всіх мешканців міста, яких обслуговує наше підприємство, незважаючи від розташування району, будинку, поверху в кранах буде вода 24 години на добу відповідної якості та тиску, що відповідає встановленим нормативам.
Може є хтось з водоканалу на форумі.
Чув хтось якусь інформацію щодо цього? Проводиться якась підготовка?
І ще одне, який тиск має бути в системі водопостачання згідно встановленним нормам? У мене він не перевищує 1.5-1.8 атмосфер, не дуже зручно.
Джерело
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Це мене дуже радує, тому що для мене це дійсно важливе питання.
На рахунок тиску запитати завтикав, уточню при нагоді.
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Сьогодні вночі в мене вперше була вода в крані.
Дякую водоканалу за роботу, як сказали так і зробили.
- LuK
- Адміністратор
за пів години весь двір залило... .Думала усьо! Або буде лити до ранку і затопить весь район , або воду на добу відключать. Була ідея відео потопу зняти і залити кудись)))
Але на моє велике здивування відразу приїхала аварійна бригада на чолі з Биковим ( да да!!!)за 2 години все відремонтували і близько 21.00 водичка вже була подана.
Віталька спасибі !!!
П.с. З недоліків роботи- яму неакуратно зарили, а сьогодні як небудь щебенем засипали . Трішки неестетично ((( але то вже таке... не суттєво . Вода у крані головніше )
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72