Ходять чутки містом
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Dentist
- Адміністратор
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Dentist пише: На Короленка є міні цех по виробленні ковбаси шепетівської, але щось не бачив її масово в магазинах. Це в 90-х були черги в столиці за ковбасою чи в 80-х?
Ее под заказ всю разметают, а в точки зачастую заказывают почему-то из других городов, а не из нашего.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
Іван пише: По всій украіні наша ковбаса була однією з найкращих, на конкурсах вигравали призові місця, а ти за якусь там всрану росію розказуєш, це напевно ти при антонюкові наслухався цього???
Я останні 10 років ніде, крім Шепетівки нашу ковбасу в продажу не бачила.
- Fedir-Shvec
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 3
Пруфи наведеш, де, коли і які конкурси вигравала наша ковбаса?Іван пише: По всій украіні наша ковбаса була однією з найкращих, на конкурсах вигравали призові місця, а ти за якусь там всрану росію розказуєш, це напевно ти при антонюкові наслухався цього???
Основним ринком збуту в ШМК завжди була рашка, на місцевий ринок тупо забивали болт.
Знаю перевізника, який піднявся на послугах перевезення в росію, і на початок 10х мав 6 фур. після закриття йому довелось 4 продати.
Закриття росією ринку, а також підняття цін на газ Яценюком, створили дві проблеми - відсутність ринку збуту і величезна собівартість продукції.
Конкурувати з малими і енергоефективними ковбаснями ШМК тупо не зміг, особливо за відсутністю власної мережі дистриб'юції.
Навіть в Шепетівці лише в деяких магазинах продавались ковбаси ШМК. В основному Рибака, Глобино, Житомирьского і Кам-Подільського м'ясокомбінатів ну і величезної кількості дрібних ФОП'ів.
- Fedir-Shvec
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 3
В Хмельницькому "Туча" в одному з входів в ринок Привоз і в Рівному в магазині біля кафе "Берізка" навпроти автовокзалу. в 2009р. сам бачив.olhavs пише: Я останні 10 років ніде, крім Шепетівки нашу ковбасу в продажу не бачила.
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
Федір Швець пише:
Пруфи наведеш, де, коли і які конкурси вигравала наша ковбаса?Іван пише: По всій украіні наша ковбаса була однією з найкращих, на конкурсах вигравали призові місця, а ти за якусь там всрану росію розказуєш, це напевно ти при антонюкові наслухався цього???
Основним ринком збуту в ШМК завжди була рашка, на місцевий ринок тупо забивали болт.
Знаю перевізника, який піднявся на послугах перевезення в росію, і на початок 10х мав 6 фур. після закриття йому довелось 4 продати.
Закриття росією ринку, а також підняття цін на газ Яценюком, створили дві проблеми - відсутність ринку збуту і величезна собівартість продукції.
Конкурувати з малими і енергоефективними ковбаснями ШМК тупо не зміг, особливо за відсутністю власної мережі дистриб'юції.
Навіть в Шепетівці лише в деяких магазинах продавались ковбаси ШМК. В основному Рибака, Глобино, Житомирьского і Кам-Подільського м'ясокомбінатів ну і величезної кількості дрібних ФОП'ів.
я як колишній працівник ШМК можу підтвердити що деякі види наших ковбас дійсно перемагали на конкурсах. на моїй пам*яті перші місця посіли такі ковбаси як Дітяча казка та Українська з сиром. але коштувала вона недешево та в Шепетівчан попитом некористувалася. в нашому місті самою популярною була салямі Олексіївська. на Київ та Житомир багато заказів було по Московській ковбасі різних копченостей та всі види СК ковбас.
шкода це визнавати але так в рідному місті шепетівську ковбасу витіснили такі компанії як Рибак та тому подібні....
що до рашки то до неї возили фурами та вагонами блочне м*ясо але після низки скандалів рашка відмовилася від нашої блочки......
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
Федір Швець пише:
В Хмельницькому "Туча" в одному з входів в ринок Привоз і в Рівному в магазині біля кафе "Берізка" навпроти автовокзалу. в 2009р. сам бачив.olhavs пише: Я останні 10 років ніде, крім Шепетівки нашу ковбасу в продажу не бачила.
На "Тучі" в Хмельницькому продають і білоруське молоко і навіть ліки. Я про легальні ринки збуту кажу.