Шепетівка vs Славута
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Те що у нашого славутського фаната Сергія Короля бомбить від кожної шепетівської новини я думаю відвідувачі сайту вже всі знають. Але нещодавно це хвореньке зробило пост в славутському пабліку і коменти зацініть самі
Елена Мышляковская
Були колись у мене друзі в Шепетівці,які завжди говорили що Славута-село, а от Шепетівка!!!! Думала що тільки вони так думають,але бачу ні!
Анна Сорочинська
Я сама родом з Шепетівського району.Скажу вам так,місто Шепитівка нетака й же погане місто,просто в славуті більше заводів працюе,а в шепитівкі майже все позакривато.Славута більш процвітае.Нашій Славутонькі побільше процвітання,нових досягнень та успіхів.
Максим Кубань
Медицина буде в Шепетівці
Валерий Калюжный
Ага...Шепетівка....Сахзавод і баригі))))більше нічого немає в них)
Даніла Волковецький
СЛАВУТА РУЛИТЬ А ШЕПЕТІВКА КУРИТЬ
Валерий Калюжный
Кіоски і баригі,ось всі їхні робочі місця)))Куда там нашій Славуті з Аква Родосом,Фаянсовим,Солодовим,Цикорним,Славута Бетон,Ювента,Сан Сервіс і.т.д братися-село)))Я не можу???
Руслан Тупилко
Ребята угомонитесь...перенесли бы что то со Славуты в Шепетовку вы так же орали!!! ну в первую очередь это не удобно...особенно тем кто в селах живут...а второе это пенсионный, люди которые туда обращаются в основном в возрасте, и кататься хрен знает куда им тоже не в кайф. И на последок, ладно перенесли,ладно ездить, так в нем же сидят люди к которым ты 10 раз будешь ходить, 10 разных справок нести и каждый раз ой еще эту нужно или эта не подходит... так что мне искренне жаль людей!
Марина Кравчук
прям дети малые радуются не пойми чему ! а потом удивляются че так херово жить в этой стране ! так вот могу сказать что в стране дураков хорошо жить не возможно
Тимур Маркашев
Ещё бы ...и померялись! ?
Иван Иванов
нация дураков..та не останется Шепетовка и район без пенсионного, прием документов, выдача справок и т.д будут работать люди. Просто оптимизация, которая повлият на количество начальников, кадровиков, юристов, бухгалтеров и тд. А то сразу ездить прийдется, и тд.
ну а готовность пообсырать друг друга вообще...
Сергей Король
Швидше за все ПФУ скоротять в Славуті.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- 281040
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
Судити про два міста по коментах у вк?Я просто ніколи не думав, що мешканців Славути так бентежить те що відбувається у нас. Мені це нагадує одвічне ватне "че там у хохлов"
Хоча один комент таки справедливий
Валерий Калюжный
Кіоски і баригі,ось всі їхні робочі місця)))Куда там нашій Славуті з Аква Родосом,Фаянсовим,Солодовим,Цикорним,Славута Бетон,Ювента,Сан Сервіс і.т.д братися-село)))Я не можу???
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
Сергій король сам написав
Сергей Король
Швидше за все ПФУ скоротять в Славуті.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Зато відвідування нашого сайту збільшиться, хай там говорять, як писав один класик: Якщо про тебе говорять, то ти ще комусь потрібен