Чому так дорого? І чому так раптом?
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
30 січ. 2017 17:00 #111103
від lamer85
Відповідь від lamer85 у темі Чому так дорого? І чому так раптом?
А от вдогонку цієї ж теми. Штрафи, від яких всі, в т.ч. експерти у цій галузі, трошки в шоці. Нагадаю, що штраф як явище, призначений для покриття нанесеної шкоди. Яким боком 200 грн. в "конверті" приносять шкоди на 320 тисяч в місяць - загадка абсолютна. І ще більша загадка, чому самовільне захоплення землі, річки, ставка, озера і т.д. "коштує" максимум 850 грн.? А за халатне відношення до дітей - 51 грн.? Це воно шо таке??? Це все зло в державі в одних підприємцях сидить чи як? Вони за всіх мають відповісти?
Я не за зарплату в конвертах. І штрафи мають бути. Але глянувши на все це, мене не покидає відчуття якоїсь комедії абсурду.
Я не за зарплату в конвертах. І штрафи мають бути. Але глянувши на все це, мене не покидає відчуття якоїсь комедії абсурду.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
30 січ. 2017 17:08 #111104
від Sposterigach
Відповідь від Sposterigach у темі Чому так дорого? І чому так раптом?
Ламер, Ви ж могли розкрити причини цього абсурду, якби поспілкувалися з паном Гройсманом - великим апологетом ідеї про "3200". До речі, він нещодавно відвідував Шепетівку і навіть щось там говорив перед камерою.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
30 січ. 2017 22:01 #111108
від myron
Відповідь від myron у темі Чому так дорого? І чому так раптом?
Йому зализали ! Кто вопросы задаёт тот по службе не растет !!! Народная мудрость!
- Іван
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
05 лют. 2017 10:18 #111185
від Іван
Відповідь від Іван у темі Чому так дорого? І чому так раптом?
Та й за басейн,щось тихо.
- Відвідувач
10 лют. 2017 08:48 #111268
від
Відповідь від у темі Чому так дорого? І чому так раптом?
Тому що політики понабирали кредитів,розділили гроші,вклали у свій бізнес,податки тіпа платять,підігнали закони під себе,а кредити віддавати за рахунок людей треба,і їм в бізнесі не треба конкурентів,тому і давлять народ до останнього,яб їх всіх одправивбе в конц лагеря,хайби попробувалиб
Час відкриття сторінки: 0.076 секунд