- Дописи: 1177
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А якщо вирішують не тут,то на якого біса цей весь "парліамент" тут сидить!!! І тут всралися блін, ну як можна такими турками бути, БЕСХРЕБЕТНІ!!!!О В Островський пише:
Якщо це парвда, то думаю це їй не сподобається як і нам, але кого це обходить? Вирішують не тут.А тепер питання чия це ідея і як на це дивиться міська влада!
П.С. Чекаю коментарів Сергія Короля
А якщо вирішують не тут,то на якого біса цей весь "парліамент" тут сидить!!! І тут всралися блін, ну як можна такими турками бути, БЕСХРЕБЕТНІ!!!!О В Островський пише: Якщо це парвда, то думаю це їй не сподобається як і нам, але кого це обходить? Вирішують не тут.
П.С. Чекаю коментарів Сергія Короля
Його і не буде, бо шепетівчани здатні свій гнів лише на сайті показувати. Їм не ватажок потрібен, а цап-відбувайло, який все зробить за них, а вони в цей час ще і будуть його лайном поливати.Пан Володимир пише:
Ватажка немає.О В Островський пише: Шепетівські люди не бастують, в тому то і проблема.
А в чому полягає ваша діяльність?)) Та навіть якщо весь виконком у повному складі поїде мітингувати в Київ, то фіг хто їх буде слухати, я вже мовчу про листи і тд.Забастовка це крайність, наслідок бездіяльності влади.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua