- Дописи: 850
- Подяка отримана: 133
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Спостерігати як було в Києві, ти лише міг через екран ящика, а тобі показали лише те, що хотіли показатиМихайло Ворончук пише: Спостерігав як це пройшло у Києві, у нас...
2004 та 2013 роки. майже в один день. тому день свободи і гідності 21 листопада є святом указом президента.Михайло Ворончук пише: Навіщо з цього робити обязаловку і тим більш національний міф? Воно не нього не тягне. Геть не тягне. Навіть близько не тягне.
в тебе є бодай 10 різних фотографій саме спортивно-бандитські формування?Михайло Ворончук пише: Я розумію чому націоналісти за це так тримаються - це якась їхня перемога, здобуток. Їхні спортивно-бандитські формування були силовою опорою перевороту.
Добре що ви своїМихайло Ворончук пише: Святкуйте свою "гідність" тихенько, як люди.
Ти мені зараз декого нагадуєшDentist пише: Навіщо суди, якщо ти пишеш про бандитські угруповання, то давай якось свої слова підтверджуй фактами. .
Я на вас навіть образитись не можу. Ну дітвора. Ладно, не буду більш чіпату вашу "гнидність", шоб не воняли. Спіть спокійноDentist пише: книжечки читає, в однокласниках спілкується з розумашками
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua