Вибори міського голови. Опитування
Опитування: Якби вибори на посаду мера пройшли сьогодні, за кого би ви віддали свій голос? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Веселкова Галина Петрівна |
|
3 | 7% |
Юзвенко Орест Олегович |
|
6 | 14% |
Вінницька Тетяна Олександрівна |
|
Голоси відсутні | 0% |
Дяхтярук Олександр Леонтійович |
|
5 | 11.6% |
Ординська Валентина Миколаївна |
|
1 | 2.3% |
Підопригора Роман Борисович |
|
2 | 4.7% |
Полодюк Михайло Іванович |
|
19 | 44.2% |
Сидоренко Ірина Володимирівна |
|
2 | 4.7% |
Синюта Володимир Володимирович |
|
3 | 7% |
Чернушич Алла Володимирівна |
|
2 | 4.7% |
Загальна кількість голосів: 43 ( kotushka, zlyj vuyko, RuslanUA, ARTIST, gorobchik ) Детальніше
ahent, pruduk, Y.olena, nikolayn, 380965321701, nksh, elisejka, ellenna, Did_Panas, Федоров, praporschik, Kovalchhuk, Marianna2012, cReaMeR, masha 1410, Morkovka, extrimal.77, compra, SPOSTERIGA4KA, Алої3, milka, Olexandr, OIL, maroshka, ameli, NNLK, KrOt, Symbioz, Dentist, LuK, GoBLin, НЕкремлебот, Dj Os, gladiator5, kolbasnik, olhavs, pan_volodymyr, Anykey
|
|||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- LuK
- Адміністратор
Можливо люди не в курсі, але такі підприємства як Сварог та цукровий комбінат заборгували до бюджета міста за земельний податок приблизно 30 млн гривень.
Можете вияснити це у податковій! і всі роки це покривалося та покривається міською владою та податковою. І бюджет міста недоотримує дані кошти.
То як ви думаєте? Потрібно це контролювати чи ні?
І ще багато у місті подібних підприємств...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Я думаю не в тому питання треба чи ні, а в тому чи реалістичною є така обіцянка?Потрібно це контролювати чи ні?
Ну типу як сьогодні бачив рекламу київського кандидата "я знаю що треба зробити, щоб тра-та-та... - треба зменшити кількість чиновників і подолати корупцію". Всьо. Ну як з такою тезою посперечаєшся? Так і тут, знову те ж саме - "ми проти всього поганого і за все хороше".
Чи я знову щось не те пишу?
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише:
Я думаю не в тому питання треба чи ні, а в тому чи реалістичною є така обіцянка?Потрібно це контролювати чи ні?
Ну типу як сьогодні бачив рекламу київського кандидата "я знаю що треба зробити, щоб тра-та-та... - треба зменшити кількість чиновників і подолати корупцію". Всьо. Ну як з такою тезою посперечаєшся? Так і тут, знову те ж саме - "ми проти всього поганого і за все хороше".
Це я в принципі і мав на увазі). Всіх (як він заявив) не проконтролюєш, закон забороняє, а можна тільки тих, хто більше 20млн.гривників доходу отримав у попередньому році). Так що обіцянка то нереальна, або займатись віни цим збирається через півтора року.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Так на сайті ЦВК було написано Я ще сам тоді здивувався, думаю може дійсно раніше невірно писали. А от сьогодні дивлюсь вже виправилиmaroshka пише: А прізвище Діхтярука О.Л. свідомо чи не свідомо написали з помилкою в опитуванні?
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Бачив білборд Діхтярука з афоризимом "Дорогу здолає той, хто йде". Так і захотілося дописати "хімічєскім карандашом": "Ідеш, то й іди на х..., чмо корумповане".Островський О.В. пише:
Так на сайті ЦВК було написано Я ще сам тоді здивувався, думаю може дійсно раніше невірно писали. А от сьогодні дивлюсь вже виправилиmaroshka пише: А прізвище Діхтярука О.Л. свідомо чи не свідомо написали з помилкою в опитуванні?
- Відвідувач
- Urfin
- Новачок
- Дописи: 7
- Подяка отримана: 3