"Парад джипів" біля ліцею
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Ну і от вам шкода, щоб вони цю потребу задовольнили? Якби вони хліба просили - ви б не відмовили? Звичайно ні, бо без цього не можна. А хтось голодний до понтів. Їм без них погано робиться
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
SPOSTERIGA4KA пише: У європейських країнах, зокрема в Німеччині, до школи в’їзд транспортних засобів заборонений. зона перед школою — це може бути алея чи парк — табу для водіїв. а якщо батьки і привозять малечу на автівках, то паркують їх далеко від школи на спеціальних стоянках. деякі з них платні. кошти отримує навчальний заклад
Походу возле этого учебного заведения Германии, о запрете не в курсе совсем
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Мені шкода цих людей, вони ж не усвідомлюють власного жлобства і рагульства. Та і який приклад вони дають для дітей?Михайло Ворончук пише: Та шо ви до людей вчепились? 99% "джипів" - з села. По іншому вони не вміють, це життєва необхідність.
Ну і от вам шкода, щоб вони цю потребу задовольнили? Якби вони хліба просили - ви б не відмовили? Звичайно ні, бо без цього не можна. А хтось голодний до понтів. Їм без них погано робиться
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Островський О.В. пише: Я думаю тут питання більше не в тому, тут питання більше понтів. Знайома бачила кілька людей, які живуть від ліцею за 50-100 метрів, але приперлися на машинах, так би мовити паказирять.
отголоски совка
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
взагалі-то, там парковкаPaks пише:
SPOSTERIGA4KA пише: У європейських країнах, зокрема в Німеччині, до школи в’їзд транспортних засобів заборонений. зона перед школою — це може бути алея чи парк — табу для водіїв. а якщо батьки і привозять малечу на автівках, то паркують їх далеко від школи на спеціальних стоянках. деякі з них платні. кошти отримує навчальний заклад
Походу возле этого учебного заведения Германии, о запрете не в курсе совсем
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........