Я подам на вас до суду за наклеп
- Автор теми
- Відвідувач
26 лип. 2015 20:27 #99846
від
Я подам на вас до суду за наклеп був створений
Шановні адмініс тратори форуму. Якщо ви не опублікуєте це відео у гілці, де звинувачуєте мене у причетності до тероризму, я засужу ваш форму за наклеп, а також кожного із його дописувачів.
Юлія Малькіна
Юлія Малькіна
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
26 лип. 2015 22:10 #99848
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Я подам на вас до суду за наклеп
Чудовий у тебе початок спілкування - відразу прогрожувати всім судом. Ми тут посміялись, у нас вже є досвід таких судових засідань, відбиваємся без проблем. Тому з досвіду скажу, що у подібного позова нема ніяких перспектив.
Тим не менш, якщо не зовсім зрозуміло, пост писала не адміністрація, він від гостьового акаунту.
Тим не менш, якщо не зовсім зрозуміло, пост писала не адміністрація, він від гостьового акаунту.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
26 лип. 2015 22:45 #99850
від НЕкремлебот
Відповідь від НЕкремлебот у темі Я подам на вас до суду за наклеп
Трошки незрозуміло:
По-перше, яке відношення це відео має до інформації в гілці "Юлія Малькіна -активістка ДНР".
По-друге, з якого це дива "активістка ДНР" стало тотожним "причетності до тероризму".
По-третє, навіщо вимагати публікувати це відео в тій темі, якщо воно вже опубліковано на форумі в цій.
Ну і по-останнє, що заважає опублікувати це відео самій, бо адміністрація дійсно не має відношення до топікпастера.
Чисто заради цікавості: під "я засужу кожного з дописувачів форуму" маються на увазі всі 5268 зареєстрованих, чи тільки ті двоє що сказали "я її пам'ятаю"?))))) Ну не Люка ж, яка взагалі про сина Джумбера говорила....
По-перше, яке відношення це відео має до інформації в гілці "Юлія Малькіна -активістка ДНР".
По-друге, з якого це дива "активістка ДНР" стало тотожним "причетності до тероризму".
По-третє, навіщо вимагати публікувати це відео в тій темі, якщо воно вже опубліковано на форумі в цій.
Ну і по-останнє, що заважає опублікувати це відео самій, бо адміністрація дійсно не має відношення до топікпастера.
Чисто заради цікавості: під "я засужу кожного з дописувачів форуму" маються на увазі всі 5268 зареєстрованих, чи тільки ті двоє що сказали "я її пам'ятаю"?))))) Ну не Люка ж, яка взагалі про сина Джумбера говорила....
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
27 лип. 2015 19:48 #99855
від 259051213422@odnoklassniki.com
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі Я подам на вас до суду за наклеп
Ви б ше подали в суд на пацана, який слово з трьох літер в сусідньої баби на заборі намалював фламастєром
Воно ж так - шо на заборі, шо на цьому форумі - значимість інфи приблизно однакова, тобто - всім до сраки, шо тут пишуть
Ше відео якісь там знімають... Я в шоці з цих людей.
Воно ж так - шо на заборі, шо на цьому форумі - значимість інфи приблизно однакова, тобто - всім до сраки, шо тут пишуть
Ше відео якісь там знімають... Я в шоці з цих людей.
- kredit
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
27 лип. 2015 20:10 #99858
від kredit
Відповідь від kredit у темі Я подам на вас до суду за наклеп
Яким судом користуватимешся ? ти бачиш Україну агресором називає
Час відкриття сторінки: 0.066 секунд