Площа Героїв Небесної Сотні
- Автор теми
- Відвідувач
Щось мені здається, що лукавлять обидві сторони, а в результаті програє місто. Можливо, хтось знає більше ?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Хто є замовником думаю і так видно
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Островський О.В. пише: Деталі цього всього знаю, але поки не буду писати. Якраз готуємо матеріал з цього приводу.
Готуєте чергову порцію лайна на нєугодних?
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- Dentist
- Адміністратор
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
До останнього виконкому ініціативна група працювала злагоджено з в.о мера і ніяких проблем не виникало. Єдине що вони хотіли робити все без документації, але їх переконали що без неї роботи почати неможливо, це вимога Закону.
Проектно кошторисну документацію зробили, а от підрядника і договору з ним не було. Чим це загрожує? А тим що коли немає договору то і немає зобов'язань, можна почати видимість роботи, розрити всю площу, а потім сказати що гроші закінчились. Як церква спаплюжила парк осушувальним каналом, я думаю нагадувати не потрібно. Плюс до того в проекті вказаний фонтан, а водовідведення не передбачено.
Полодюк вказав на ці недоліки і попросив їх усунути до наступного виконкому. На цьому його роль закінчилась.
Але треба ще дещо пояснити. В наведених сюжетах дуже часто вживається слово "місцева влада", але насправді не все так просто. У Виконкомі лише 5 членів з 13 являються представниками влади. На тому засіданні з 5 членів взагалі було аж 3. Всі інші це громадські діячі. Ось тут можете ознайомитись зі складом shepetivka-rada.gov.ua/2011-04-23-20-43-06/sklad-vikonkomu.html
Так ось, коли цю всю історію подають так ніби влада ставить палки в колеса, то чомусь забувають за інших членів, а в них були свої пояснення. Представники самооборони взагалі хотіли голосувати проти, тому що в свій час на Майдані стояли проти таких як Буряк (власник Сварогу), але в підсумку утримались.
Що роблять в такому випадку? Шукають підрядника, доводять до ладу документацію, переконують незгодних і повторно виносять на виконком.
Ініціативна ж група чомусь вирішила заплатити телеканалу, щоб він зняв замовний сюжет. Більше того до нас також звертались щоб ми піднімали резонанс навколо цієї історії. Поки ми вивчали історію, то в ефір вже вийшли сюжети.
Тому я вважаю, що це все або якесь велике непорозуміння, або хтось дуже хотів знайти привід для піару себе і антипіару місцевої влади.
Ті ж телеканали чомусь не домовлялись зазделегіть про інтервью з Полодюком, а вставили лише відеоряд, де пресу ніби не пускають до в.о. міського голови. Поїхати на зйомки знаючи у кого треба взяти коментар і зазделегіть не позвонити? - це просто вверх непрофесіоналізму. Я вже мовчу про те, що коментар взятий лише у двух сторін, та і синхрон Полодюка займає менше 10% часу який наданий ініціативній групі.
Я все ще сподіваюсь, що це реально непорозуміння і ініціативна група зробить все, що від них вимагали і просто ще раз виставить проект на голосування. В іншому випадку це просто обурливо - використовувати тему реконструкції площі Героїв Небесної Сотні в своєму передвиборчих цілях.