"Клік до влади" чи дерибан грантових коштів?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ну так для цього ж не обовязково проводити тренінги, на які звичайно людина все одно не ходить. Кошти можна було би витратити на головне- публікації та розяснення різних нормативних актів. Робити доступні огляди проектів рішень, щоб люди розуміли, що приймається на міській раді.Такі умови для отримання гранту. Гроші дають не просто щоб камеру встановити і забути, а привернути увагу населення, підвищити рівень освіченості та свідомості в політичному житті.
Ми вже пробували подавати, там дійсно не все так легко. Такі провінціальні ЗМІ як наше, мало цікавить фонди.Якщо пошукати, то думаю можна грант і на сайт знайти- для розвитку незалежних медіа.
Спробуй сам подати заявку і отримати кошти, тут не все так легко.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- pavlok
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Щодо провінційності, то не погоджусь, адже даний проект впроваджується саме в нашому місті.
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- pavlok
- Адміністратор
А райрада не дозволила трансляцію?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Достатньо, але поцікався як їх збирали і що то були за людия не знаю умов надання цього гранту, але якщо проводять тренінги - значить це мало бути, на першій презентації цього проекту людей було достатньо, на скільки я знаю.
Тому то мені і шкода, що грантодавці подивляться на результати і більше на подібні проекти кошти не будуть виділяти.Щодо провінційності, то не погоджусь, адже даний проект впроваджується саме в нашому місті.
Райрада не може заборонити трансляції, вона просто не дає згоду на монтування стаціонарних камер.А райрада не дозволила трансляцію?
- pavlok
- Адміністратор
Настрій людей не дуже оптимістичний, але всі брали участь в дискусії, задавали питання і тп.
Щодо звуку, то планують встановити додаткові мікрофони для аудіо трансляції.
https://www.facebook.com/1584486915145663/photos/pcb.1616718841922470/1616718751922479/?type=1&theater
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Мені от цікаво, грантодавці взагалі не цікавляться як їх бабло пиляють?