Хто "дерибанить" наше місто?
- praporschik
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Для початку.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Бегемот
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 5
Наприклад. Оплата за тепло від Енергоінвеста за 3 (ТРИ) місяці становила 740 тисяч за старими тарифами або 1172 тис за новими, як сказала економістка. А тепер УВАГА! За опалювальний сезон який триває 7 (СІМ) місяців сума буде 740:3х7=1723 тис. за старими тарифами або 1172:3х7=2735 тисяч. А враховуючи те, що Енергоінвест опалював тільки частину лікарні то загальна сума може становити більше 4 мільйонів і якраз виходить мільйон економії, як сказала бухгалтер лікарні. Але журналістка або погано вчила математику в школі, або просто читала текст який написав Енергоінвест.
Можна привести і інші приклади маніпуляцій, наприклад нам показують аптеки на вулиці, яких дійсно багато і кажуть що це аптеки в лікарні. Але то все дрібниці, в порівнянні з нібито корупцією на мільйон, яку так хотілося знайти журналістці, щоб відпрацювати грошики від Енергоінвеста.
Хто насправді головний дерибанщик в місті – так це сам Енергоінвест, який хапнув за пару років 40 мільйонів. Тут в сусідній темі про це написано shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/81...y-enerhoinvesta.html. Там же є і інші відео 33 каналу і як виявляється ця журналістка вже давно вихваляє Енергоінвест. Совпадение? Не думаю!
Іще. Чому в сюжеті не показали котельні на твердому паливі від Енергоінвеста? А тому що їх немає! Енергоінвест при їх мільйонних доходах не зміг за два роки запустити в місті ні одної котельні на твердому паливі. А чому? Відповідь проста – за дрова треба платити ніхто їх Енергоінвесту просто так не дасть. А газ їм дістається практично даром, вони за нього просто не платять накопичуючи мільйонні борги.
Тільки одна лікарня за 3 місяці заплатила 700 тисяч Енергоінвесту. А скільки всього в 2014 році Енергоінвест отримав коштів з міського бюджету, пане Пустовойт??. А яка частина бюджетних коштів в 2014 році пішла на оплату за газ? І хто ж головний дерибанщик у місті???
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
Треба журналістці підказати тему для нового рослідування, щоб підрахувала скільки теплопостачальне підприємство не повернуло шепетівчанам за достроково припинений опалювальний сезон минулого року. А це не багато немало бульше 130 гривень з кожної оселі.
- sanyazhuk
- Новачок
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 17
Прапорщик, братуха, нашо ти тянеш сюда цю фігню?
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
Бегемот, перш ніж переходити до твоєї арифметики хотілося б зрозуміти звідки у нас взялося аж 7 міс. опалювального сезону ? ( якщо можна будь-ласка то із вказанням конкретних дат)
- praporschik
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- OIL
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- Подяка отримана: 16
Розшифруємо:
- читаю цю х… і офігіваю, розпочалась товкотня за посаду мера, давай виймати з клозетів лайно, в даному випадку ч-з «заказний» сюжет
- «praporschik» і «nksh» а з чого ви взяли що ковальчук дерибанить, чого ви такі умні не вклали свої кошти в придбання котлів їх налаштування та встановлення, наскільки мені відомо він і при антонюку встановлював котли в навчальних закладах, не буду вдаватись в подробиці але це повний маразм вважати що опалювати газом буде дешевше ніж дровами. Якщо підприємець вклав свої кошти звісно що він має їх вернути і отримати прибуток, з якого часу отримання прибутку вважається дерибаном. Виходячи з ваших міркувань будь які дії з бюджетними коштами – дерибан. Нехай би краще залишалось так як було і енергоінвест в тупу забирав кошти? Який варіант пропонуєте ви – лише один нехай залишається так як є? Тут питання мають бути не до ковальчука та ін. а в першу чергу до законодавства. Я ні в якому разі не виставляю ковальчука за месію і не співаю оди його чесності, але в даному випадку бюджетні кошти буде зекономлено. Щодо можливих зловживань з його сторони то я вважаю, що нехай оцінку дає фінінспекція а не псевдорепортери. Стосовно пустишки фірми, так це в першу чергу питання до нашої дебільної системи оподаткування, звісно що в даному випадку ковальчук не правий, зажав пару гривень. Але таким чином у нашій країні працює більше половини підприємств.
- «nksh» виходячи з назви логіна є питання, кого і з якою метою ти контролюєш, то тобі не подобаються плівки на вікнах, то вважається що хтось в щось грає за чорними вікнами і щось не зрозуміле шиє за білими, то можливо не ходи тудою, або познімай вдома штори і тюлі нехай також усі бачать що в тебе робиться, можливо також щось незаконне, мабуть перед тим як писати краще перевір сам…
Дочого цей допис? Просто надоїло, шановні замість того щоб тут п…., краще дійсно зробіть щось самі, як сказав професор Преображенський займіться своїми прямими справами, які вони у вас вам краще відомо.
P.S уточнення: я не ковальчук і не його компаньйон, відношення до лікарні та влади також ніякого не маю, просто задовбали ці псевдореволюціонери
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
Також повідомлю тобі що мені всерівно які у кого плівки на вікнах, не плутай святе із грішним,мені не подобається що за тими плівками у всіх під носом ховається гральний заклад та напівлегальний швейний цех, де підробляють одяг відомих брендів ( обдурюючи споживача ) не оформлені на роботу працівники. Потрібно багато знати щоб зрозути наслідки цього ?
Якщо ти такий задовбаний, то купуй собі острів та встановлюй там свої правила, а у цій державі є закони по яких ми зобов'язані жити.
- roman r
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 1
- Бегемот
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 5
А для того, щоб цю владу захватити енергоінвест намагається створити імідж "успішної компаніі" та "борця з дерибаном". Виходить так, що дерибанщик № 1 голосніше за всіх кричить "ловіть дерибанщиків".енергоінвест збирається захватити міську владу. Для цього була замучена спеціальна організація Сила громад шепетівщини
Що стосується лікарні, я не збираюсь захищати гол. лікаря - там проблем багато і це окрема тема. Але в ситуації з котельнею я не бачу дерибана на мільйон, як того хотілося б енергоінвесту. До речі, в мене є пропозиція, можливо хтось донесе її до гол. лікаря: оприлюднити всі розрахунки по опаленню за цей сезон і для порівняння - за минулий.