Шизофренія в Шепетівці
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Тобто мої твердження були небезпідставними. В Шепетівці живе і процвітає п"ята колона. І добре себе почуває.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А найбільш смішно було мені в Карпатах, де в одному із сіл продавали кримську горілку і якби я на це не звернув увагу, то бісцеві навіть би і не помітили
Ще цікавий факт полягає в тому, що всі кримські товари промарковані як "Крим. Україна", хоча я знаю, що на такий самий товар, який продають в Криму та Росії чіпляють бірку "Крым. Россия". Ось такий цирк-шапіто виходить
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
Але в ті часи, пане Гоблін, бушували колоніальні війни, з індіанців знімали скальпи, а в окремих країнах Африки ще їли людей.
Нині, пане Гоблін, уже 21 століття.
Навіщо в час комп"ютерів і гаджетів бути послідовником застарілого уявлення французького економіста?
- GoBLin
- Платиновий учасник
Sposterigach пише: Гоблін пропонує бути послідовником лідера Лозанської школи маржиналізму Вальраса (1834-1910) що писав про "єсть спрос, будєт і прєдложеніє".
Але в ті часи, пане Гоблін, бушували колоніальні війни, з індіанців знімали скальпи, а в окремих країнах Африки ще їли людей.
Нині, пане Гоблін, уже 21 століття.
Навіщо в час комп"ютерів і гаджетів бути послідовником застарілого уявлення французького економіста?
Пользуясь деньгими, вы куда более древний мамонт, мистер всезнайка. Мб блестнете умом, расскажете сообществу, когда зародилась денежная система и почему Вы ею пользуетесь по сей день? Что-же Вы настолько отсталый, "пане" Спостерігач?
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
Написав, щоб унаочнити, до чого приводить "ринкове" мислення - українців на сході вбивають, а їхні батьки й надалі є коліщатками "ринкового" механізму "попит/пропозиція" (купують те, що дешевше, а в кого - не замислюються навіть).
Може, час взяти на озброєння галицький принцип 1930-х років - "свій до свого по своє", га, пане Гоблін?
- GoBLin
- Платиновий учасник
Sposterigach пише: Я мав на увазі "попит/пропозицію", про які ви написали, а не "гроші", пане Гоблін.
Написав, щоб унаочнити, до чого приводить "ринкове" мислення - українців на сході вбивають, а їхні батьки й надалі є коліщатками "ринкового" механізму "попит/пропозиція" (купують те, що дешевше, а в кого - не замислюються навіть).
Може, час взяти на озброєння галицький принцип 1930-х років - "свій до свого по своє", га, пане Гоблін?
Да, именно так. А еще запретить продажу газа в Украину с страны агрессора, и продажу угля террористами, которое у нас закупается. Вот только незадача - не запрещают что-то. Вам бы им шепнуть рецептики, тем кто на банковой заседает. Так глядишь и крымское вино пропадет
- GoBLin
- Платиновий учасник
Ну а убрав что-то при этом не предложив альтернативы - это как-то похоже на руководство крыма больше. Они там постоянно, то запрещают то снова разрешают
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
Але мене в Києві не це вражає. Мене дивує і навіть смішить, коли шепетівчани-студенти заходять до поїзда україномовним, а в Києві вже виходять російськомовні (розмовляють по телефону). Гадаю, це ще більша шизофренія, ніж у Шепетівці з товарами сепаратистів.