Шепетівські базарні бариги
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Sposterigach пише: Колись ринок у Шепетівці любили не тільки люди, але й птахи - на дереві біля нижніх воріт було журавлине кубло. А тепер туди ходити не раджу. Бо продавці все частіше нагадують спекулянтів. Особливо ті, хто торгує морквою і буряками. Ціни на ці овочі навіть у деяких супермаркетах нашого міста - ВДВІЧІ НИЖЧІ.
А які ціни на моркву і буряки ? слово "бариги" ти не туди втулив
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Вони поводяться вже давно не як продавці на базарі.
Ціна моркви була - від 6 до 9 гри у суботу, тоді як у супермаркеті того самого дня продавали по 4.30.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- kredit
- Платиновий учасник
Sposterigach пише: Можу повторити - бариги.
Ціна моркви була - від 6 до 9 гри у суботу, тоді як у супермаркеті того самого дня продавали по 4.30.
Мда, завести тебе б в село та змусити виростити ту моркву, як би тоді заспівав. Це тобі не на комп"юторі клавіши тикати, у вас на день за днем, оголошення дороже виходить, ніж морква , а ти тут демагогію розвів і дивна в тебе логіка - раз в супермаркеті на половину дешевше - то чому ти йдеш на базар, купуй в супермаркеті, суху і дерев"яну.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
Автор мав на увазі що тргаші займаються перекупом.(( скупляють в селян за копійку продають за дві. я наприклад знаю як вирощувати моркву та все дрібне на городі. і знаю ціну скільки воно коштує і скільки праці вкладено . а перекупи ті що торгують з низу базару скуповують картоплю моркву та буряки та гусей курей та інше добро в селян в суботу на тваринному ринку та на привокзальному і перепродують . включи мізки трохи чи вони в тебе в kredit взяті?kredit пише:
Мда, завести тебе б в село та змусити виростити ту моркву, як би тоді заспівав. Це тобі не на комп"юторі клавіши тикати, у вас на день за днем, оголошення дороже виходить, ніж морква , а ти тут демагогію розвів і дивна в тебе логіка - раз в супермаркеті на половину дешевше - то чому ти йдеш на базар, купуй в супермаркеті, суху і дерев"яну.Sposterigach пише: Можу повторити - бариги.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
kolbasnik пише:
Автор мав на увазі що тргаші займаються перекупом.(( скупляють в селян за копійку продають за дві. я наприклад знаю як вирощувати моркву та все дрібне на городі. і знаю ціну скільки воно коштує і скільки праці вкладено . а перекупи ті що торгують з низу базару скуповують картоплю моркву та буряки та гусей курей та інше добро в селян в суботу на тваринному ринку та на привокзальному і перепродують . включи мізки трохи чи вони в тебе в kredit взяті?kredit пише:
Мда, завести тебе б в село та змусити виростити ту моркву, як би тоді заспівав. Це тобі не на комп"юторі клавіши тикати, у вас на день за днем, оголошення дороже виходить, ніж морква , а ти тут демагогію розвів і дивна в тебе логіка - раз в супермаркеті на половину дешевше - то чому ти йдеш на базар, купуй в супермаркеті, суху і дерев"яну.Sposterigach пише: Можу повторити - бариги.
Выращивай и продавай по 4.5, никто не запрещает
А рынок на то и рынок, кто по чем хочет, по том и продает.
- kredit
- Платиновий учасник
А рынок на то и рынок, кто по чем хочет, по том и продает.[/quote]
Написав, аби написати ?? Я вирощую і продаю - якщо по справедливості - то ціна і в 10 грн. це дуже мізерна. А всім тут умнікам "що типу це ж базар" - ідіть купуйте в магазин, яка на смак як трава.
Бариги - це ті п...си які стоять на п"ятачку і долари міняють.
- Lego
- Платиновий учасник
Якесь дивне у вас поняття бариг...kredit пише: Бариги - це ті п...си які стоять на п"ятачку і долари міняють.
По суті, всі хто щось перепродає, ті і є бариги
Будь то валюта чи хліб. Магазини, бабуся на базарі і навіть інтернет провайдер може барижити.
Барига на п'ятачку? Хм... По такі логіці любий банк - барига. Я торгую на валютному і фондовому ринку - також барига.
А якщо хтось продає моркву по 4,5 тому, що купив її за 3, а ви продаєте за 10 ту, яку виростили самі, то справа не в баригах, а собівартості тої самої моркви.
Вам шкода віддавати моркву по 4,5 і хочете щоб навколо вся була по 10?