А ви вже купили ялинку?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я ось брав біля пожежної частини, з біркою, все як має бути. Щоправда вперше взяв сосну, бо ялинок толкових не було та і зрізані всі були не сьогодні.
По місту багато нелегальних торгашів, яких чомусь ніхто не чіпає. При чому самі зізнаються, шо самі ріжуть в лісі, мало місце не показують. Але саме смішне те, що в них ялинки дорожчі, ніж в офіційних продавців. Вони хотіли за півтора метрову сосенку 100 грн, таку ж купив за 70 грн у офіційних продавців.
Ось так вона виглядає вже вдома
Так шо чекаю ваших вражень і фото з вашими ялинками.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- pavlok
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Хотів звернути увагу на думку про збереження довкілля, шляхом купівлі штучних...адже не все тут просто.
Стаття на цю тему тутШтучна ялинка, в основному, виготовляється в Китаї, й роблять її із пластику та металу. Саме ці матеріали під час виробництва такого деревця негативно впливають на навколишнє середовище. Подумайте, скільки затрачається енергії та скільки завдається шкоди природі, поки ялиночки транспортуються з іншого кінця світу до наших супермаркетів?
Найбільший мінус штучного деревця – це те, що його не переробляють, бо зроблені вони з поліхлорвінілу – пластмаси, а цей матеріал для переробки ну занадто дорогий. В будь-якому випадку справжню ялинку можна віддати на переробку, або завезти в село для використання її, як добрива, або вторинної сировини.
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- pavlok
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
В Шепетівці після нового року домашню ялинку можна з користю використати: голки зібрати в пакет і завезти на присадибну ділянку, гілки відрізати і спалити/закопати і вони згниють, стовбур також можна завжди на городі використати. В даному випадку треба, щоб був город/присадибна ділянка, де це використовувати.
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Мона наламати багато гілок з різних дерев і закидати півхати - і нюхати буде шо, і природу збережемо...Dj Os пише: Я б також беріг, але не можу собі уявити Новий Рік без запаху хвої вдома. Гілочки надовго не допомагають так що беремо живу.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Проходив біля ялинок, які продають майже напроти міліції. Ніяких на них бірок, ніяких клейм і ніяких штемпелів і близько не видно. Може - в контейнери дядьки поховали?
Зате дірєктор лісгоспу й надалі в грудні буде вихвалювати ялинки з бірками
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ну насправді бірку і мені почепили вже тоді, коли я ялинку придбав. Перед тим як купувати запитав звідки сосенка, сказали, що з Пліщинського лісництва, перевірив на цьому сайті yalynka.info, зійшлося, єдина відмінність, що по бірці вона мала бути до метра, а насправді більша, певно так мужики собі заробляють.Sposterigach пише: А правда життя нашого міста така.
Проходив біля ялинок, які продають майже напроти міліції. Ніяких на них бірок, ніяких клейм і ніяких штемпелів і близько не видно. Може - в контейнери дядьки поховали?
Зате дірєктор лісгоспу й надалі в грудні буде вихвалювати ялинки з бірками
А от біля Марії ялинки точно продають вкрадені, хлопці в цьому мені самі зізналися. Простояли вони там цілий день і очевидно ніхто їх не шмонав.