- Дописи: 618
- Подяка отримана: 287
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Не хотів писати сюди, але дивлюся такі випадки не поодинокі. Минула субота, зупинка бувша Радянська, автобус 5-а. Водій напевно той же, візуально десь до 30 років. Заходить дідок, років до 70, сідає. Люди передають за проїзд. Водій - дєд, шо там? Той - пенсійне посвідчення, з 9 години проїзд пільговий. Водій - зараз 8-58, бери плати. Дід зітхає і платить, формально водій правий. Далі, 9-05, сахарний. Заходить жіночка пенсіонерка. Водій - бабуля,плати за проїзд. Жіночка, і всі пасажири водію - подивись на годинник, пільговий час. Водій - закрили роти всі, я нєрвний, я всю ніч таксував, а тут ще ви нєрви портите. Зараз взагалі всіх висажу. Народ притих, жіночка заплатила. Водій дісно був неадекватний, люди просто злякалися, що ще аварію створить. Та й спішили всі на автовокзал. Вже на автовокзалі, дід, виходячи, тихо сказав водію - сину, а ти все таки неправий. І почув у відповідь - да пашол ти нах....! Вже зараз, аналізуючи ситуацію, розумію - треба було визивати міліцію. І хай би тоді розбиралися і з водієм хамом, і з перевізником, який випускає його на маршрут.123456to пише: Я вважаю, що в любій обстановці потрібно залишатись людиною. Кожен ранок їду на 5-а і наблюдаю таку картину: заходить людина похилого віку, яка не в курсі, що потрібно платити, то водій на весь автобус репетує, яке посвідчення, 2.50 давай. Не пояснить, на ТИ до людини, яка старша за нього вдвічі. Водій молодий, дуже неприємно, невже він думає, що ніколи старим не стане.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua