Оплата услуг (инетбанкинг)
- zlyj vuyko
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- pavlok
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Підприємства в переліку є, гроші доходять до отримувача, проте не висвічується від кого. В мене був такий досвід: заплатив за газ, а потім кажуть, що грошей не було, довелось ще доказувати, що це був платіж від мене в офісі компанії. ДУмаю з водою така ж ситуація.
Може зараз вже змінилось щось. Є інші відгуки?
Укртелекому платите через інтернет і нормально?
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
- zlyj vuyko
- Автор теми
- Елітний учасник
что очень страно, так как во первых при шагах перед оплатой, там есть лицевой счёт по которому индефицируется абонент, то есть со светом, там реально прям указано уже сумму к оплате. С водой указаны последние данные счётчика. Реально у меня пока вопрос с "жэком" так как моей конторы нет в данных, вот там конечно можно в тупую им на счёт кинуть деньги, и вот там как раз может быть проблема с индетифицией платильщика и лицево счёта (особистого рахунку. В общем на неделе отпишусь как прошла оплата в РЕС. Так же буду пробивать газ и воду (газконтора ныла по телефону что мол лучше по старинке. Думаю это от не знания и боязни осваивать что то новое). По результатам так же отпишусь в течении недели\двух. И большая просьба остальных тоже отписыватсяpavlok пише: Підприємства в переліку є, гроші доходять до отримувача, проте не висвічується від кого. В мене був такий досвід: заплатив за газ, а потім кажуть, що грошей не було, довелось ще доказувати, що це був платіж від мене в офісі компанії. ДУмаю з водою така ж ситуація.
Може зараз вже змінилось щось. Є інші відгуки?
пока проблем не было (плачу одним платежём ogo и телефон). мой рекорд, это в начало восьмого ктра оплатил, в обед уже не бвло заборгованости (автоответчик отрапортовал)pavlok пише: Укртелекому платите через інтернет і нормально?
- zlyj vuyko
- Автор теми
- Елітний учасник
совершено верно, есть квитанция которую можно распечататьlamer85 пише: Можна платіжку відразу роздрукувати, якщо через Приват24.
- LuK
- Адміністратор
газ,світло,кабельне(віасат),за музикалку дітям...
проблем поки не виникало,але якщо платіжка під сумнівом-завжди роздруковую квитанцію на всяк випадок.
ну і ще + поповнення мобільного рахунку,переказ грошей на іншу карту,і що особливо зручно-віртуальна інтернет карта ($) з миттевим переказом грошей за кордон без відсотків і миттевий переказ грошей на Яндекс гаманець у Россію теж без відсотків.
- zlyj vuyko
- Автор теми
- Елітний учасник
если не трудно, "жэк" хто у тебя? есть он в приват24 в списке или оплачиваешь просто на счёт? газ давненько платишь, указываешь там сразу показания? заминок типа газ кричит что не получила не было?LuK пише: теж проплачую комуналку і все що можна через приват 24.
газ,.
- zlyj vuyko
- Автор теми
- Елітний учасник
свет - проплата прошла
вода - проплата прошла
остаётся газ и "жэк" но это уже в начале следующего месяца скажу
- Dentist
- Адміністратор