Сьогодні - в газ. "День за днем" (6 листопада 2013 р.)
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
06 лист. 2013 13:57 #87954
від Sposterigach
У свіжому номері газети "День за днем" читайте:
- Опитування перехожих із нагоди жовтневого перевороту 1917 р. 13-річний Андрій Романець: "Мені ця дата нічого не говорить. З історії в школі ще не проходив"
- На Геловін перукарі шепетівського СПА-салону в масках пригощали відвідувачів коктейлем "Кривава Мері"
- Наш кореспондент у с. Брикулі Шепетівського району знайшов довгожительку, яка підгодовувала пса дореволюційних володарів села - Яловіцьких
- Свій мотоцикл шепетівський байкер Сергій Гоголь називає "загибликом"
www.facebook.com/DenZaDnem
- Опитування перехожих із нагоди жовтневого перевороту 1917 р. 13-річний Андрій Романець: "Мені ця дата нічого не говорить. З історії в школі ще не проходив"
- На Геловін перукарі шепетівського СПА-салону в масках пригощали відвідувачів коктейлем "Кривава Мері"
- Наш кореспондент у с. Брикулі Шепетівського району знайшов довгожительку, яка підгодовувала пса дореволюційних володарів села - Яловіцьких
- Свій мотоцикл шепетівський байкер Сергій Гоголь називає "загибликом"
www.facebook.com/DenZaDnem
Ці користувачі подякували: lamer85
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
06 лист. 2013 18:57 #87957
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Сьогодні - в газ. "День за днем" (6 листопада 2013 р.)
"На Геловін перукарі шепетівського СПА-салону в масках пригощали відвідувачів коктейлем "Кривава Мері""
Дайте вгадаю, салон "Багиня"? Ну не можна ж так джинсувати тупо.
Дайте вгадаю, салон "Багиня"? Ну не можна ж так джинсувати тупо.
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
08 лист. 2013 16:58 #87992
від Sposterigach
Відповідь від Sposterigach у темі Сьогодні - в газ. "День за днем" (6 листопада 2013 р.)
Моя конкретно совість чиста. Не я цю тему придумував і не я писав. Вже згадував вище і ще раз згадаю: скільки людей у колективі - стільки й думок щодо наповнення газети існує.
Ці користувачі подякували: Dj Os
Час відкриття сторінки: 0.068 секунд