поможіть знайти карту шепетівського району 1945-1970років
- serega777
- Молодший учасник
- Дописи: 22
- Подяка отримана: 7
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- roma-sonik
- Автор теми
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 1
- serega777
- Молодший учасник
- Дописи: 22
- Подяка отримана: 7
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Это ти харашо прідумал. GPS крутче чым Андройід. Зандроїдом мона заблукать, а з джипиесом - нікагда не заблудися.roma-sonik пише: погано що в мене нема андроида но ничего я себе покупаю gps
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- roma-sonik
- Автор теми
- Молодший учасник
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Походу парень очень далёкий,но мне однозначно нравится его целеустремлённость.roma-sonik пише: погано що в мене нема андроида но ничего я себе покупаю gps
- roma-sonik
- Автор теми
- Молодший учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
Щодо твоєї "недалекости" - то це правда
1. По трехверстовкам, вже майже нічого не знайдеш, окрім "вибитих" місць. Був я і в твоїх районах (Травлин, Хролін, Поляни, Мальованка). Окрім засипаних ямок, майже нічого цінного. Тобі порадили питати старих людей - от і питай, найбільш вірогідно щось знайдеш. Мені перед придбанням детектора це теж казали - я не вірив. Тепер на свої очі бачу.
2. На автомобільний навігатор тобі потрібно встановити OZI Explorer, а якщо смартфон на Андроїд - Androzic. Обидві програми для роботи з растровими картами (читай - "малюнками"). При цьому потрібно, щоб карти були "прив'язані" до координат. Смартфон більш зручний - батарея тримає набагато більше автомобільного навігатора.
3. Танка не шукай, а якщо знайдеш краще промовч, поки не буде родичів у ВР або серед олігархів - бо можна не те що заробити, але й лишитись чогось самого важливого
4. Почитай на форумах кладошукачів "інструкції" для новачків. І до речі обов'язково почитай про наслідки війни, тут Люк права, в наших краях цього добра вдосталь і як на мене краще ці речі не знаходити і взагалі не шукати.
5. Там же на форумах почитай трішки про українське законодавство щодо кладошукачів - щоб потім не дивувався...
А так в принципі, молодець. Єдине не втрать надію, що коли небудь дійсно знайдеш на чийомусь городі глечик із золотом
Який хоч детектор взяв?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- roma-sonik
- Автор теми
- Молодший учасник