ВО "Свобода"
- IIIkinep
- Автор теми
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!
- IIIkinep
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Alois
- Платиновий учасник
То у вас у "морєходці" сесія почалася? Ну, ні пуху, ні пір'їни...IIIkinep;63233 пише: Бери више,не реферат а курсову!
Не бійся!
- IIIkinep
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Alois
- Платиновий учасник
Додано о 17:04
Попереднє повідомлення було написане в 17:02
То у мене не тільняшка, а проста футболка))))IIIkinep;63236 пише: ну не флуди ж,давай по темі.а сессія в нас через місяць)хочеш допомогти.мені здається в нас один один профіль)
Не бійся!
- IIIkinep
- Автор теми
- Платиновий учасник
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- Відвідувач
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Ну по перше ніхто не говорив шо лікар може стати політиком. А по друге Антонюк не кардіолог, а лікар-лікувальник, з таким званням навіть на операції не допускають.1. Про Антонюка говорите що лікарь не може бути політиком,а у самих то як?лідер партії хірург,а попередній був психіатром.
Зрівняв х з п. У Тягнибока річна зарплатня 181748,32 грн, а Антонюк собі на авто лише витратив 100 000 уе!2.Кажуть що машина в Антонюка крута,добре тоді пропоную перейти на даний сайт. pravda.if.ua/news-10265.html
Найбільший міф про свободу що вони фашисти. Фашисти хотіли щоб їх нація була найвища в світі, свобода лише захищає права самих українців, а не утискає права інших націй3. Мене честно кажучи дуже лякає символіка "Свободи",да і сам ідеологія,а саме цікаве, що даної ідеології ніде в світі нема - да і виникає питання може ви не соціал-націололісти ,а націонал-соціалісти(нацисти). Ваша ідеологія і символіка. uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%...86%D1%96%D1%97
А в чому провокація?5. Стає ясним те, що "Свобода" – це ніщо інше як провокатори, підбурювачі в національних костюмах,. Приклад з "повчанням дітям" від Фаріон – найкраще тому свідчення. А плакати на підтримку дивізії Галичина, розвішані у Львові навесні 2009 р.?Замовникам такої от "реклами" було Всеукраїнське об'єднання "Свобода".
Те що свободу фінансують регіанали - брехня! Це все Тюлька запускає слухи, тому що їй конкуренти не потрібні. Впринципі погоджуюсь що на даному етапі свобода вигідна регіаналам тому і дозволяють на інтері інколи зявлятись.6. Мені здається(наголошую), що "Свобода" той тип опозиції, про яку мріє Янукович, оскільки його радикальна риторика не знайде розуміння у жителів усіх регіонів країни, да і ця позиція, крім націоналістичної риторики і крайнього радикалізму з присмаком істерики, поки що нічого Україні не принесла.Важаю що Тягнибок не сходить із центральних телеканалів і прекрасно розумію, що без Партії регіонів він би просто туди не потрапив. Ні за які гроші! Вже давно говорять, що "Свободу” фінансують олігархи. Я впевнений, без допомоги Партії регіонів не обійшлось. Їй вигідно тримати його при собі.
Тут ти помиляєшся, не обов'язково бути бізнесменом щоб давати гроші в партійну касу, а здають чимало партійців. У мене є здовє знайомих шепетівчанина, які вже не проживають в Шепетвці, так ось вони є членами партії і здають кошти на добровільних засадах . Для мене Свобода чи не єдина нормально організована самодостатня політична сила, і в тому її сила. Тому що після перемоги на виборах олігархи не тянуть на себе покривало і не тікають при ліпшій же нагоді. В ідеологічній партії немає перебіжчиків і зрадників.7. А тепер подивимось реально на речі , навіть завдяки контроверсійним ідеям і гаслам, без відповідних фінансових вливань отримати той результат, котрий нині має "Свобода", дуже складно. Очевидно, що партія таки мала надійний фінансовий ресурс, адже за вливаннями в агітаційну компанію об'єднання мало чим поступилося БЮТ і навіть змогло "переплюнути" "Нашу Україну". Звідки такі солідні кошти? Версія про те, що партія перебуває на самофінансуванні у своїх членів-представників малого та середнього бізнесу не є правдоподібною – жоден серйозний бізнесмен навіть місцевого рівня не помічений в членстві у цій партії.Отже, кошти надає хтось інший – той, кому вигідно грати на протистоянні східних і західних регіонів України.
А самі казали що8. Прикро, але сила, яка замість того, щоб стати взірцем респектабельного європейського націоналізму, використовує постулати 30-х років, чим прирікає себе на те, щоб бути фактором розколу, зброєю в руках чинної влади, ким завгодно, але точно не тією партією, що довкола себе здатна згуртувати українську націю у важкий для неї час. Хіба що "Свобода" змінить своє керівництво і риторику. Поки ж нам варто дуже сильно подумати, чи підтримувати цих горе-патріотів.
:bq:даної ідеології ніде в світі нема