ВО "Свобода"
- LuK
- Адміністратор
певний контингент до цього часу їх не носить:ag:а мені просто цікаво,уяви їх на сессії ,всі у шароварах червоних з вишиванками:bj:дрескод від свободи)))думаю було б непоганоToha;63326 пише: причому шаровари,тут просто дрескод,раньше жінки без трусів ходили,то шо,це не ті порівняння просто
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Шаровари не всі носили, а лише козаки. Запозичили їх у турків. І не всі свободівці носять вишиванки. Деякі їх навіть не мають. Вони, як казав Ісус Христос "обрізані серцем"...LuK;63325 пише: підтримую патріотизм свободівців,але у мене давно виникло одне питання з цього приводу. Вишиті сорочки - це добре,але чому ніхто з вас ще червоні шаровари не носить?так як носили справжні українці.:bk: виходить якийсть не повний партіотизм :bl:
Додано о 10:37
Попереднє повідомлення було написане в 10:35
І хто тут свободівці?LuK;63264 пише: я про ідеологію організації вцілому. особисто з Свободівцями не знайома,на щастя)))тільки з Славіком. ну і ще їх флудом на форумі))))місцями не зовсім адекватним.порадь їм писати щось розумніше ,щоб не позорити організацію)))) бо через таких людей складається враження про всю організацію.
Не бійся!
- LuK
- Адміністратор
:bj::bj::bj: дійсно.ану бігом признавайтесь?чи вже таких на форумі нема? бачу ZzZ шось написав та передумав)))мабуть пішов аву міняти?Alois;63338 пише: І хто тут свободівці?
- Alois
- Платиновий учасник
...і Люка без нижньої білизни серед запрошених:ag::ag::ag:LuK;63328 пише: певний контингент до цього часу їх не носить:ag:а мені просто цікаво,уяви їх на сессії ,всі у шароварах червоних з вишиванками:bj:дрескод від свободи)))думаю було б непогано
Додано о 10:47
Попереднє повідомлення було написане в 10:45
Якщо вже в шароварах, то і шаблюку свячену тра' носити. Дайте ляха, дайте жида і кацапа дайте...)))
Не бійся!
- LuK
- Адміністратор
Додано о 09:52
Попереднє повідомлення було написане в 09:49
п.с. у музеї Островського продають гарні вишиванки,за досить пристойну ціну.
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Alois
- Платиновий учасник
У нас літр бензину АИ-95 - по 9,65 ($1,21), у Лівії - $0,14. Отже, неважко підрахувати, що в Україні "революційна ситуація" у 8,64 разів більш виражена, ніж у джамахерії. Ми майже у 9 разів джамахеровіші...Toha;63351 пише: я не свободівець,но все це нікчемне життя набридло,глянте як живуть африканці даю силку obozrevatel.com/curious/litr-benzina-014...-liviya-segodnya.htm
Не бійся!
- Відвідувач
- Lego
- Платиновий учасник