Оптимізація чи профанація?
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Ви знаєте, проти фактів не попреш. А цифри кажуть про те що після "оптимізацій і скорочень" Антонюка витрати лише збільшились. Тоді в чому сенс ліпити сюди Свободу?До речі звідки у вас стільки пізнань про те що у працівників в компах? Бува не в себе дивитесь?Антонюк пременил "люстрацию" про которую мечтали представители Свободы.Ясно дело не понравилось-вот если бы других то даа если нас то нет. Если Свободовцы честные люди то почему не защищают интересы представителей других партий или беспартийных не имеющих отнощения (брат сват жена...) к партии Свобода. Наверняка увольняют и других. А вообще то я за сокращение администрации. Иногда зайдешь в белый дом а работники вместо работы лясы точат или по своим делам бегают.Особенно с обеда любили опаздывать.Вроде бы и в каждом кабинете компьютеры стоять а работников не сокращают.Зачем компьютеры в пасьянсы играть?Кстати на многих компах можно найти совсем не деловой материал-знаю точно,а для чего ... и так далее...
Кому вистачило духу про тих і написали. Я гадаю якщо вам відомі ще призвіща звільнених і вони не проти їх озвучити то могли би написати про них тут, гадаю лишнім не будеЗвичайно читав ще в суботу, ще свіженьку. То чому лише за 3 чел йде мова, а інші, що не варті уваги, роботи. Якщо вже так пишете на все місто, то варто було б зазначити зазначити в противагу кожного всі життеві досягнення тих що звільняють (а то лише два прикметника знайшли)
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- LuK
- Адміністратор
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- LuK
- Адміністратор
- Filini
- Платиновий учасник
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Кажуть, що юрист у виконкомі досить тупувата особина. Федеріко, не ображай медиків, приписуючи до їхнього табору цього вербовецького бичка. У ньому партократ-держиморда давно поглинув залишки медика. Я чув, що у бОльниці гидуються таким колишнім кулєґою...Filini;67753 пише: Дійсно декілька працівників міськвиконкому поновились на своїх посадах. Честь і хвала судді яка не побоялась і поставила адекватну оцінку діям медика і компанії. Тепер цікаво яке рішення винесе інша суддя якщо справи ідентичні?Адже те що судді знаходяться під капітальним пресингом і так зрозуміло, мені розповіли, що "юрист" міськвиконкому навіть підробляв документи які фігурували в справі. Настільки почувати себе безкарним можуть лише у випадку тотального контролю над судовою гілкою влади.
Не бійся!
- Filini
- Платиновий учасник
Вибачайте, забув взяти його в лапки як і пігулькуФедеріко, не ображай медиків, приписуючи до їхнього табору цього вербовецького бичка. У ньому партократ-держиморда давно поглинув залишки медика. Я чув, що у бОльниці гидуються таким колишнім кулєґою...
- Filini
- Платиновий учасник
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.