-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Плата за лояльність?
Плата за лояльність?
-
admin
-
Автор теми
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1310
-
Подяка отримана: 251
-
-
-
-
-
-
-
Відвідувач
-
06 лют. 2011 17:16 #59927
від
А ну шановні свободівці розкажіть, будь-ласка, про лояльність до Островської. Яка використовуючи свое службове становище почала викладати в бурситеті. Розкажіть, цікаво буде усім
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 232
-
Подяка отримана: 2
-
-
06 лют. 2011 19:23 #59933
від Zelya
Таке враження, що "свобода" вже не знає чим ще себе пропіарити, кидаються від одної крайності в іншу. Якщо вони так переживають за міський бюджет, то нехай проконтролюють щоб виділені кошти пішли цілеспрямовано, а щодо ветеранів - то вони заслужили свої пільги, вони захистили нашу Батьківщину від фашистів, вони відбудували країну, а що зробили вони?
Додано о 19:23
Попереднє повідомлення було написане в 19:21
ГістьОльга;59927 пише: А ну шановні свободівці розкажіть, будь-ласка, про лояльність до Островської. Яка використовуючи свое службове становище почала викладати в бурситеті. Розкажіть, цікаво буде усім
А поподробнєє?
Вертолеты - души погибших танков!
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
Дописи: 9133
-
Подяка отримана: 1181
-
-
-
-
-
06 лют. 2011 21:38 #59937
від Dj Os
І яким же чином вони їх проконтролюють? Які у них є важелі? Якщо близько 35 депутатів з 40 все одно підтримають владуА взагалі статтю думаю тобі варто було уважніше прочитати. Ніхто не проти пільг ветеранів, ця стаття про те як на їх іменах наживаються інші
ГістьОльга;59927 пише: А ну шановні свободівці розкажіть, будь-ласка, про лояльність до Островської. Яка використовуючи свое службове становище почала викладати в бурситеті. Розкажіть, цікаво буде усім
А дісйно давайте поподробнєє, самому цікаво
-
-
-
Відвідувач
-
07 лют. 2011 01:53 #59942
від
то зайди в іншу кімнату і спитай!Дійсно*Я замітив тенденцію виправляти граматичні помилки на цьому форумі.видно грамотні всі.
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
-
07 лют. 2011 02:01 #59943
від Dj Os
Питання задали вам, чого не розповісте всім? Розкажіть детально в якому універі викладає? Яким чином використала своє службове становище? Яку саме лояльність ви мали на увазі?
-
-
-
Відвідувач
-
07 лют. 2011 02:05 #59944
від
Навіщо?з якою метою ви цікавитесь?
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
-
07 лют. 2011 12:24 #59951
від Dj Os
Цікавлюсь не лише я, як ви можете побачити вище. Якщо вам так шкода всім розповісти то навіщо було взагалі заїкатись?Без фактів і деталей ваш пост більше схожий на заказуху, аніж якусь корисну інформацію
-
-
-
Відвідувач
-
07 лют. 2011 13:55 #59952
від
А вас це якось хвилює,здається ви також проти цензури.Ви важаєте її такою важливою особою,щоб писати під замовлення? Навіщо вам факти,для вас це всерівно не доказ.Є моя думка і інформація якою я володію.а комусь щось пояснювати не забовязаний.
-
Dj Os
-
-
Адміністратор
-
-
Редактор
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
-
07 лют. 2011 14:14 #59953
від Dj Os
Якщо не така важлива особа то чому тоді пишете про неї? Ви хоча б поясніть при чому тут службове становище?
-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
Плата за лояльність?
Час відкриття сторінки: 0.093 секунд