Церква в Шепетівці
- Immortal
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lawrik
- Новачок
- Дописи: 7
- Подяка отримана: 0
- Автор теми
- Відвідувач
Скажіть, а кожен Владика коханку теж зобов язаний мати (для зручності і т.д.) ? Все ж місто знає, що це правдаLawrik;41978 пише: А кожен Владика по свому статусу зобов язаний мати своє авто( для зручності у пересуванні,
- LuK
- Адміністратор
а я і не хожу,мені посередники при спілкуванні з Богом не потрібні.Lawrik;41978 пише: А скажіть тоді для чого ви до церкви ходите?
- Lawrik
- Новачок
- Дописи: 7
Додано о 11:02
Попереднє повідомлення було написане в 10:46
"Каждый за себя даст ответ Богу, а ты в себя смотри.Злобы берегись. "Святой праведный Иоанн Кронштадский.Простите, если,что не так.Гiсть;41980 пише: Скажіть, а кожен Владика коханку теж зобов язаний мати (для зручності і т.д.) ? Все ж місто знає, що це правда
- admin
- Адміністратор
А де докази що їх писали Святі Отці?А якже ви можете спілкуватися з Богом без посередників,для чого ж в такому випадку Святі Отці писали тексти для Богослужіння, для чого тоді Таїнства Церкви? а якже ж тоді Таїнство Причастя?
Цитата чудова але суті справи не міняє. Невже після цього людина має право служити в церкві?Чесно кажучи тема байдужа для мене але дуже цікаво почитати як цитатами з біблії намагаються прикрити неподобства в нашій церкві"Каждый за себя даст ответ Богу, а ты в себя смотри.Злобы берегись."Святой праведный Иоанн Кронштадский.
- Автор теми
- Відвідувач
- admin
- Адміністратор
На церкву принципово не даю пожертв. А бідним милостиню завжди подаю (окрім циган та алко- нарко- залежних)Чесно кажучи тема байдужа для мене але дуже цікаво почитати як цитатами з біблії намагаються прикрити неподобства в нашій церкві
А ви спробуйте не дати гроші за відспівування, вінчання, хрестини чи абощо.церква нікого не змушує податки платити. а ви спробуйте державі не заплатіть і що буде?
- Натка
- Новачок
- Дописи: 8
ЭККЛЕСИАРХ;42115 пише: цікаве питання - Церква в Шепетівці?!!!як ви гадаєте, чи на ваші кошти можна було б купи щось подібне (автівку і так далі)На лично мои деньги (пожертвование) купить машину и т.д. нет, но извените меня я туда прихожу не одна, а приходит сотня тисяч людей, и каждый с них дает хоть пару гривен!!! Итак делаем вывод, что за наши деньги можно купить всё!!!(а если пособирать хоть годик-два!!!.... )Я ненавижу наш собор там тока деньги дерут, за то дай , за то заплати .... даже расценки есть за венчание, исповедь , крещение.... и т.д. Ты приходишь денег нет, просишь :"Повенчайте",- тебе в ответ скажут досведание и покажут на дверь !!!! Священик должет быть духовным человеком, он является примером для нас !!!! Скажите что можно взять с Мацолы , какой он пример для подрожание??? Иметь любовниц , обманывать своих прихожан, жить розгульной жизню и потом идти в Божий храм и проповедывать !!!! БРЕД!!!!Если что то не так сказала прошу извенить!!! Это мое личное мнение
- Автор теми
- Відвідувач