ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- total
- Новачок
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
продавец интернета
- Lozja
- Новачок
- Дописи: 3
вже більше року на оптоволокні, ситуація аналогічна. Ви щось наплутали про кабелі, або Вас ввели в оману Більше нікому і ніде не розповідайте, що оптоволокно - це якраз той вид кабелю, який підвладний грозам ))))Пам'ятається цього літа вже стільки гроз було...на всі у мене нет працював,нічо не віключалось...
- admin
- Адміністратор
Я мешканець Шепетівки який вболіває за якісні послуги за вигідною ціною. Якщо у вас ціни вищі а спектр послуг менший то це лише ваша проблема. У вас було достатньо часу щоб зайняти ринок до інтерлінку. Я не приховую що з Інтерлінком у нас є певні домовленості, слідуючи їм я просто відповідаю на питання користувачів. Ніхто не закликає негайно тікати від укртелекому, особисто сам користуюсь вашими послугами і доки Інтерлінк не почне реальну роботу навіть і не думаю змінювати провайдера тим більше що нема на кого. А надалі час покаже.Щодо Інтертелекому як бачите тема підтримки жива і провайдер вільно спілкується. Єдине що відтепер це йде саме спілкування а не рекламування власного бренду.Я вкотре наголошую у нас реклама платна! Та і вкінці кінців завжди можна доповитися про співпрацю як в даному випадку і ІнтерлінкомСкладається враження, що це не форум міста Шепетівка ( зокрема на цій гілці ), а сайт компанії Інтерлінк. Якщо Вам надійшла приваблива пропозиція, то ми за Вас раді. Але, будь-ласка, втримайтесь від реклами та надання різноманітної інформації за відсутності Fuse. Ви не співробітник Інтерлінку, і ніякої відповідальності за це не несете.
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
- mdmdmdmdmd
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- admin
- Адміністратор
Я не приховую що з Інтерлінком у нас є певні домовленості, слідуючи їм я просто відповідаю на питання користувачів.
Щодо Інтертелекому як бачите тема підтримки жива і провайдер вільно спілкується. Єдине що відтепер це йде саме спілкування а не рекламування власного бренду.Я вкотре наголошую у нас реклама платна! Та і вкінці кінців завжди можна доповитися про співпрацю як в даному випадку і Інтерлінком
- PREDATOR
- Новачок
- Дописи: 10
Скоріше за все в якості "армирующего елемента" цього кабеля використовується металевий трос, спорити не буду бо марка кабеля мені не відома, от з цим металевим тросом можуть і виникати проблеми під час грози.Lozja;41842 пише: BonoU2, Більше нікому і ніде не розповідайте, що оптоволокно - це якраз той вид кабелю, який підвладний грозам ))))
- Lenin
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Fuse
- Старший учасник
- Дописи: 40