ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Трохи не так. 1мб ОГО на 2-х через світч це не той самий 1мб за 50 грн. Це в кращому випадку 2 по 512. Це якшо шейпер є, і по уму настроєний. А якшо один качає шось з торрентів, то другий курить бамбук. За 50 гривень. І ще. Гроза оптоволокну по-барабану. Знову ж таки, якшо все по-уму зроблено.А питання про ціни дуже цікаве... Я от зараз вже думаю, розривати договір з УТ чи ні? Бо там попередити за два місяці потрібно...BonoU2;41777 пише: це все бла бля, Fuse все стане ясно коли будуть тарифи, якшо 1мб буде дорожче 80грн. ніхто до Вас не піде, хіба шо новы користувачі. Локалка?та в ній тільки підлідки дурні сидять якім робити нема чого от вони і грають в ці тупорилі ігри. А людям потрібно НЕТ!!! От ми з друзякою (таких багато в Шепетівці,сам знаю) ділимо 1мб ОГО на 2-х через світч,і шо,дуже класно! так шо нам обходиться той самий 1мб за 50 грн.,але це так, головне шо ваше оптоволокно постоянно вирубає при грозі і поганій погоді,бачив я як вони працюють...Кому треба нет люди реально протуплять але кожному самом вирішувати. Саме головне питання, повторюю - ЦІНИ!!! Fuse коли вони будуть?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- admin
- Адміністратор
- BonoU2
- Новачок
- Дописи: 11
- Подяка отримана: 3
1.Правильно, хто качає з торенна а другий потом з нього стягує, локалка то робить...не вїхав?,той самий,той!а прикинь в людей є 8мб на 8-х і скільки вони платять - 30грн.!2.по барабану? ну ну розривай договір(до речі договір розривається в той же ш день,віразу видно не в курсі)будеш перший плюватись при зміні погоді!3.ця локалка тільки для дурних підлітків - ось основна маса придурків які до них підуть.Сервери?ну тільки одне фільми з них можна буде брати, ше ігри(знов для підлітків тупорилих!), а музику і т.д. сумніваюсь що вони шось цікаве і різноманітне нададуть всім, знов ті самі Білани-баклани і сіліконові сіськи:ag:,як це вже надоїло,"серваки",як звучить,яке модне слово...4.ціни найголовніше,якшо буде безліміт 1мб дешевше 80 ше можна задуматись...Anykey;41786 пише: Трохи не так. 1мб ОГО на 2-х через світч це не той самий 1мб за 50 грн. Це в кращому випадку 2 по 512. Це якшо шейпер є, і по уму настроєний. А якшо один качає шось з торрентів, то другий курить бамбук. За 50 гривень. І ще. Гроза оптоволокну по-барабану. Знову ж таки, якшо все по-уму зроблено.А питання про ціни дуже цікаве... Я от зараз вже думаю, розривати договір з УТ чи ні? Бо там попередити за два місяці потрібно...
- admin
- Адміністратор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
1. Те, шо вас двоє, троє.... восьмеро висить на одному договорі УТ , говорить лише про те, що в Укртелекома банально не вистачає портів для всіх бажаючих. Була б можливість - кожен би підключився окремо. До речі, таке підключення ще й протиправне. Читай уважно договір, п.3.2.9.2,3,4 - ділимо шкуру невбитого ведмедя. Поживемо - побачимо.BonoU2;41799 пише: 1.Правильно, хто качає з торенна а другий потом з нього стягує, локалка то робить...не вїхав?,той самий,той!а прикинь в людей є 8мб на 8-х і скільки вони платять - 30грн.!2.по барабану? ну ну розривай договір(до речі договір розривається в той же ш день,віразу видно не в курсі)будеш перший плюватись при зміні погоді!3.ця локалка тільки для дурних підлітків - ось основна маса придурків які до них підуть.Сервери?ну тільки одне фільми з них можна буде брати, ше ігри(знов для підлітків тупорилих!), а музику і т.д. сумніваюсь що вони шось цікаве і різноманітне нададуть всім, знов ті самі Білани-баклани і сіліконові сіськи:ag:,як це вже надоїло,"серваки",як звучить,яке модне слово...4.ціни найголовніше,якшо буде безліміт 1мб дешевше 80 ше можна задуматись...
- BonoU2
- Новачок
Додано о 01:24
Попереднє повідомлення було написане в 01:22
знаю шо протиправне,але хто їм доктор...
Додано о 01:26
Попереднє повідомлення було написане в 01:24
в інтерлінк нажаль такого "протиправства" не зробиш, просто нас всюди не___ують то трохи і їх треба пон___бувати!
- admin
- Адміністратор
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
- Lozja
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
Видно, що людина вельми розбирається в оптоволокні )))І про локалку для придурків, мабуть, вдале спостереження, особливо, після цих слів:BonoU2;41799 пише: 1.Правильно, хто качає з торенна а другий потом з нього стягує, локалка то робить...не вїхав?,той самий,той!а прикинь в людей є 8мб на 8-х і скільки вони платять - 30грн.!2.по барабану? ну ну розривай договір(до речі договір розривається в той же ш день,віразу видно не в курсі)будеш перший плюватись при зміні погоді!3.ця локалка тільки для дурних підлітків - ось основна маса придурків які до них підуть.Сервери?ну тільки одне фільми з них можна буде брати, ше ігри(знов для підлітків тупорилих!), а музику і т.д. сумніваюсь що вони шось цікаве і різноманітне нададуть всім, знов ті самі Білани-баклани і сіліконові сіськи:ag:,як це вже надоїло,"серваки",як звучить,яке модне слово...4.ціни найголовніше,якшо буде безліміт 1мб дешевше 80 ше можна задуматись...
.Я так розумію, локалка між 2-3-ма сусідами більше рулить, ніж між всім містом :ag:+локалка між сусідами
- BonoU2
- Новачок