Вакарчук стрельнув по Зеленьскому
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
27 бер. 2019 16:12 #119198
від Dj Os
Вакарчук стрельнув по Зеленьскому був створений Dj Os
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
28 бер. 2019 17:48 #119200
від myron
Відповідь від myron у темі Вакарчук стрельнув по Зеленьскому
Чим трусами? Гарно говорить но при чому тут Зеленський! Цікаве інше кого порядного без намордніка пустять до корита? Та нікого і чути не хочу! 5 років пройшло що змінилось? На той час голосували за Пороха тому, що треба було за когось голосувати! І що обісрались верхушка кармани набиває народ лапку смокче! А ці вибори за кого всі криві як не бувші то теперішні олігархи! Суть цього в іншому балатуватись може лише мажор! Потрібно в бюлетнях добавить графу нікого не підтримую і після першого голосування було зрозуміло відразу що владу мінять треба! А нікого не підтримую значить гнать всіх звідтіля! Повірте серед наших молодих людей є розумні спеціалісти, фахівці науковці, лише їм працювати не дають! А те кумосватство давно пора гнать в три шиї! Чесно і сам не знаю за кого буду голосувать! Всі п_здуни!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
29 бер. 2019 02:18 #119201
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Вакарчук стрельнув по Зеленьскому
Судячи з вашої гострої реакції, голосувати ви будете за Зеленьского Безглуздо заперечувати, що Вакарчук тут мав на увазі саме його прихильників, більшість яких голосує по-приколу.
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
30 бер. 2019 00:40 #119202
від myron
Відповідь від myron у темі Вакарчук стрельнув по Зеленьскому
Та ні ! Втомився вірить в пусті обіцянки! Серйозно мабуть віддам голос за того кого не знаю бо всеодно не пройде!
Це як анекдот! Приходить дідусь на вибори проголосував та звертається до працівників установи. Підкажіть я кожні вибори приходжу з однією метою зустріти свою дружину то вона вже проголосувала відповідають йому. А я так хочу її побачить 10 років як поховав.
Це як анекдот! Приходить дідусь на вибори проголосував та звертається до працівників установи. Підкажіть я кожні вибори приходжу з однією метою зустріти свою дружину то вона вже проголосувала відповідають йому. А я так хочу її побачить 10 років як поховав.
Ці користувачі подякували: pan_volodymyr
- Staruy
- Користувач заблокований
Менш
Більше
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
30 бер. 2019 14:35 #119204
від Staruy
Відповідь від Staruy у темі Вакарчук стрельнув по Зеленьскому
Зато я знаю точно за кого не стану голосовать.
- kolbasnik
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
30 бер. 2019 23:13 #119206
від kolbasnik
Відповідь від kolbasnik у темі Вакарчук стрельнув по Зеленьскому
вакарчук стрельнув сам по собі.
Час відкриття сторінки: 0.068 секунд