Треба ділитися добром!!!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А ви не помітили що ваш нік на форумі тепер теж по іншому відображається? Перефарбувались?Ваш стиль спілкування, шановненький пан О.Островський, не сплутаєш ні з ким, як би Ви не перефарбовувались під Dj Os, інших користувачів, модерів, адмінів і інших осіб.
То що правда? Хто мої патрони? Відкрийте велику таємницю вже нарештіНу а щодо так званої, моєї "брехні" щодо Вас - так це правда і ніяка не брехня.
1. Андрощук опонент? Цей злодій хоч щось сам зробив щось своїми руками крім крадіжок? Його заволодіння групами бачили всі підписники груп міської ради, ви ж мені кидаєте звинувачення нічим не підкріплені.Ви дійшли у своїй хамській манері до образ і погроз Вашому опоненту Андрощуку, безсоромно втрутились в його особисте життя і членів його родини. Чи може не було такого?
Особисте життя ігоруні мене найменше цікавить і ви так тут палко захищаєте свого друга, що геть забули хто оббрехав мою дружину та розкрив мої персональні данні. Чи гадаєте кримінальну справу проти Андрощука так просто відкрили?
А після вашого постійного потоку брехні, я маю вам руки цілувати? Якщо щось не подобається, вас тут ніхто не тримає. Йдіть до мого "опонента"І у мене питання до інщих користувачів - чому ми дозволяємо таким людям принижувати і обзивати себе, поводити себе зверхньо і нагло по відношенню до нас? Хто їм дав таке право?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Прослідкуйте за голосуваннями Мураєва, там валом прикладів)Іван пише:
"Можна конкретний приклад" , просто цікаво)Dj Os пише: Так і знав що це лайно тепер почнуть постити денепопадя. А де ця "журналістка" була до цього, коли її патрон був у договорняках з Порохом?
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Dentist
- Адміністратор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Вам не достатньо тисяч свідків-підписників груп, які підписувались на групу мііської ради, а в один прекрасний день стали учасниками груп Андрощука?myron пише: Андрощук злодій ????? Вину його доказано в суді?????? Якщо ні то з вашого боку це наклеп!
Це я маю доказувати, що не верблюд? Якщо людина мені приписує те чого немає насправді, то певно вона має навести докази, ні?Так ми можемо далеко зайти. Наприклад, відсутність зв'язку Островський/Полодюк/свобода/міфологічний власник сайту в суді доказана? )))
- Іван
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72