- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Без 8 березня та 9 травня: представлено проект календаря нових вихідних
Без 8 березня та 9 травня: представлено проект календаря нових вихідних
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Прийнято було 40 петицій, зря гнав на пишномордих обранців )
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- San-Sanich-odnoklassniki
- Молодший учасник
- Дописи: 20
- Подяка отримана: 2
А навіщо мені щось спростовувати, якщо нічого з наведеного не спростовує мене? Так що можеш чекати ще довго))))О В Островський пише: Це не означає, що вікіпедія - істина в останній інстанції.
Я просив показати матеріал в авторитетному на вашу думку джерелі, де було би спростовано наведену у вікіпедії інформацію. Чекаю...
А взагалі-то я просто спитав про визначення штучності вихідних. Але ж з цього питання просто необхідно було зробити проблему (до речі, так і не давши відповіді)))))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Молодший учасник
Татишо?))))О В Островський пише: Навіть з'їхати з теми гарно не вмієш
По хронології:
S дає посилання, в якому сказано
Ти починаєш весело кокококати і розказувати про штучність вихидних.Законопроект "Про державні свята в Україні", розроблений Інститутом Нацпам'яті, позбавляє статусу державного свята День солідарності трудящих (відмічається на державному рівні в таких країнах як Франція, Іспанія, Італія, Бельгія тощо)
Я питаю
Питання виявилось риторичним, бо замість відповіді ти почав включати іудея та щось питати у відповідь)))А як визначається штучність вихідних? Якщо на протязі буквально сторіччя ці свята відзначаються не тільки у нас, але й в європейских країнах?
Я так бачу, ти не зумів вловити зв'язок між посиланням S та моїм запитанням, бо почав плюсувати Денту та розкривати на пару з ним всю правду. Але чомусь про Восьме березня... Ну, напевне що кому болить, той про то і говорить))))
І в кінці ще щось говориш про перехід теми.... Людино, та нам до твого вміння уникати незручних відповідей ще рости та рости)))))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якщо як ти кажеш, "по хронології", то перечитай уважно тему пост за постом. Ти сам перевів тему на 8 березня, на що тобі і апелювали. Але коли твої аргументи закінчились ти раптом перескакуєш вже на 1 травня. Проте все одно не дотискаєш, знову починаються спекуляції на поняттях свято та вихідний. Так давай щоб без оцих маніпуляцій, скажи в яких країнах 1 та 2 травня - вихідний, не просто свято. Будь ласка, з пруфами дещо авторитетнішими, ніж перелік в петиціях, в яких можна що хоч написати.Татишо?))))
По хронології:
І взагалі коли вже когось звинувачуєте в піарі, то будь те ласкаві пояснити в чому той піар полягає. У нас Вятрович в депутати йде чи президенти?
- Молодший учасник
А ткни мене носом, будь-ласка, де це я хоч слово сказав про Восьме березня (не відповів Денту, а "перевів тему", як ти кажеш).О В Островський пише:
Якщо як ти кажеш, "по хронології", то перечитай уважно тему пост за постом. Ти сам перевів тему на 8 березня, на що тобі і апелювали. Але коли твої аргументи закінчились ти раптом перескакуєш вже на 1 травня.Татишо?))))
По хронології:
- Молодший учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А щодо твого питання то ось.
А надалі доки я не почую відповідь на моє запитання, змагатись з тобою у придирках не збираюсь. Дуже зручно коли немає що відповісти по головному питанню, починаєш придиратись до дрібниць.Навіть Дантист нам показав (з посиланням на дуууууже серйозний ресурс) що статус міжнародного дня був наданий Восьмому березня не "імперіаліствми", а ООН)))
- Молодший учасник
Та ні, шановний, це Я не дочекався відповіді на СВОЄ питання, яке задав в самому першому дописі. А ТИ ще раз довів що про Восьме березня почав говорити не я, а Дантист. Хто читав тему це бачили, а ви собі можете радіти одне з одним і плюсувати хоч до пришестя))) Або з'їхати, гордо промовивши "не збираюсь щось казати такому поганому як ти"))) Удачі)))О В Островський пише: А надалі доки я не почую відповідь на моє запитання, змагатись з тобою у придирках не збираюсь. Дуже зручно коли немає що відповісти по головному питанню, починаєш придиратись до дрібниць.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Без 8 березня та 9 травня: представлено проект календаря нових вихідних