- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- В Чернівцях перекрили дорогу міжнародного значення
В Чернівцях перекрили дорогу міжнародного значення
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
25 лип. 2014 09:24 #92452
від Dj Os
В Чернівцях перекрили дорогу міжнародного значення був створений Dj Os
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
25 лип. 2014 09:28 #92453
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі В Чернівцях перекрили дорогу міжнародного значення
На Чернівецьких сайтах пишуть це жінки перекривають дорогу про естуючи проти того щоб їх чоловіків мобілізовували.
- Алої3
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
25 лип. 2014 11:47 #92455
від Алої3
Відповідь від Алої3 у темі В Чернівцях перекрили дорогу міжнародного значення
Молдавани...
- Відвідувач
25 лип. 2014 12:44 #92456
від
Відповідь від у темі В Чернівцях перекрили дорогу міжнародного значення
На Буковині продовжується перекриття доріг
З самого ранку продовжується перекриття траси біля села Коровія Глибоцького району.
Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив очевидець подій.
- Вчора ввечері перекривали трасу в Коровії, я ледве проїхав, - розповідає водій Олександр. - Сьогодні зранку там знову перекрито, а також ще перекрито трасу біля села Молодія. Там люди позрізували дерева і загородили ними дорогу. Я ще встиг проїхати, і мій керівник, який буквально на п'ять хвилин пізніше виїхав вже був заблокований.
Також я знаю, що люди перекрили трасу в селах Горбова і Банчени Герцаївського району. Усі вони кажуть, що не пустять своїх чоловіків на війну. Зараз вони чекають, щоб до них приїхали хтось із чиновників. Також я чув, що в якомусь селі спалили усі отримані напередодні повістки.
Нагадаємо, у Коровії та Волоці жителі перекривають дороги на знак протесту проти мобілізації односельчан на Схід.
Рейтинг:
412345
(голосів: 1)
З самого ранку продовжується перекриття траси біля села Коровія Глибоцького району.
Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив очевидець подій.
- Вчора ввечері перекривали трасу в Коровії, я ледве проїхав, - розповідає водій Олександр. - Сьогодні зранку там знову перекрито, а також ще перекрито трасу біля села Молодія. Там люди позрізували дерева і загородили ними дорогу. Я ще встиг проїхати, і мій керівник, який буквально на п'ять хвилин пізніше виїхав вже був заблокований.
Також я знаю, що люди перекрили трасу в селах Горбова і Банчени Герцаївського району. Усі вони кажуть, що не пустять своїх чоловіків на війну. Зараз вони чекають, щоб до них приїхали хтось із чиновників. Також я чув, що в якомусь селі спалили усі отримані напередодні повістки.
Нагадаємо, у Коровії та Волоці жителі перекривають дороги на знак протесту проти мобілізації односельчан на Схід.
Рейтинг:
412345
(голосів: 1)
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- В Чернівцях перекрили дорогу міжнародного значення
Час відкриття сторінки: 0.069 секунд