- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Кредит в" Руский Стандарт ". " Ренесанс Кредіт" посилаємо
Кредит в" Руский Стандарт ". " Ренесанс Кредіт" посилаємо
- GNIW1
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 4
Есть банки с российским капиталом и они находятся в Шепетовке, у меня нет задолженности по кредиту и я не ищу вариантов спрыгнуть.Но почему я должен кормит российских олигархов и их правительство которое напало на мою страну и финансировать армию захватчиков.
Есть письмо с указанием всех статей нарушающих конституцию Украины и мирового права,по отказу платить задолженности банкам РФ т.е. захватчикам.Понимаю есть люди которые вложили депозит в данные банки,есть выход национализировать имущество банков как они в Крыму и продать, вернуть деньги должникам.Это мое личное мнение.Обсудим?
Надо письмо в личку
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ці банки і так постраждають, бо нових кредитів чи депозитів вони від українців не дочекаються. Так що потехеньку виплатять депозити, заберуть кредити і самі заберуться з нашого ринку.
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
Dj Os пише: Ну особисто я кредити ніде не беру, але на мою думку якщо взяв кредит, то треба розраховуватись в повній мірі, бо як не крути все таки у нас діють філії, які мають українські юридичні адреси, тому, хочеться чи не хочеться, за відмову сплачувати кредит, доведетсья відповідати в уркаїнському суді.
Ці банки і так постраждають, бо нових кредитів чи депозитів вони від українців не дочекаються. Так що потехеньку виплатять депозити, заберуть кредити і самі заберуться з нашого ринку.
Я б відпрацював механізм повернення таких кредитів до державного бюджету, а все "вороже" націоналізував - це було б симетричною відповіддю.
- Відвідувач
Двома руками згоден тількі не нимГуманоїд пише:
Dj Os пише: Ну особисто я кредити ніде не беру, але на мою думку якщо взяв кредит, то треба розраховуватись в повній мірі, бо як не крути все таки у нас діють філії, які мають українські юридичні адреси, тому, хочеться чи не хочеться, за відмову сплачувати кредит, доведетсья відповідати в уркаїнському суді.
Я б відпрацював механізм повернення таких кредитів до державного бюджету, а все "вороже" націоналізував - це було б симетричною відповіддю.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Відвідувач
- Відвідувач
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Кредит в" Руский Стандарт ". " Ренесанс Кредіт" посилаємо