Яценюк погодився на кабальні умови МВФ
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Я вже здогадуюсь, який київський юрист тобі це скинувя це брала не на кримський сайтах,мені це скинули київські юристи.обіцяли ще пошукати саму угоду.
До речі не всі навіть тут перелічені умови такі вже і безглузді, деякі пункти я бачу доволі позитивними для нашої економіки, вони приносять навіть певну справедливість в соціум.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Яку саме справедливість маєте на увазі?Dj Os пише:
Я вже здогадуюсь, який київський юрист тобі це скинувя це брала не на кримський сайтах,мені це скинули київські юристи.обіцяли ще пошукати саму угоду.
До речі не всі навіть тут перелічені умови такі вже і безглузді, деякі пункти я бачу доволі позитивними для нашої економіки, вони приносять навіть певну справедливість в соціум.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Підняття тарифів на електроенергію, це при тому,що у нас атомна під боком? А ціна на газ?
От якби "їх"чисельність зменшили з 450 хоча б до 100, ото було б справедливо.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Щодо цін на газ та електроенергію, то вони мають відповідати їх собівартості, а ті хто не в змозі їх оплачувати мають отримувати адресні субсидії, а не косити всіх під одну гребінку.
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
в того,кого ти маєш на увазі,трошки інша спеціалізація...Dj Os пише: Я вже здогадуюсь, який київський юрист тобі це скинув
і він аполітичний
так шо не вгадав
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Наразі без підтвердження, але: пише:
Низка країн світу допоможе Україні грошима, "скинувшись" на необхідні $ 35 млрд
Пакет фінансової допомоги від Євросоюзу Україні у розмірі 11 млрд. євро буде покроковим. Спочатку до України мають зайти 3 млрд євро з бюджету ЄС, з яких 1,4 млрд - гранти і допомога з бюджету ЄС в бюджет України та 1,6 млрд - кредити. Далі підуть 5 млрд євро від Європейського банку реконструкції та розвитку і 3 млрд євро - від Європейського інвестиційного банку. Ще 3,5 млрд євро залучать через інвестиційні фонди. Крім того, після підписання угоди про асоціацію з Україною миттєво запрацює зона вільної торгівлі. Від скасування мит і тарифів Україна отримуватиме 0,5 млрд євро у рік. Особливо виграє від цього сільське господарство. Також буде створено міжнародну донорську платформу для України, а ЄС сприятиме реверсним поставкам газу з Європи в Україну.
Виходить, що ЄС дає 11 млрд євро (приблизно 15 млрд), МВФ - ще $ 15 млрд, США - $ 1 мільярд, а решту 3-4 млрд планують зібрати Японія, Канада, Норвегія, Туреччина, Китай, Азербайджан та інші.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Військові і міліція характеризуються певною специфікою роботи,яка не дозволяє виконувати свої обовязки інколи навіть в 45, я вже не говорю про 60 років. Уявіть собі 55-річного міліціонера, якому чинить супротив 25-річний юнак.Те саме можна сказати про військових.Dj Os пише: Якщо відверто то я не розумію чому військові та міліціонери можуть йти на пенсію вже в 30 з чимось років. Ризик в роботі має закладатись в заробітну плату, а не в довічному утримуванню на пенсії.
Щодо цін на газ та електроенергію, то вони мають відповідати їх собівартості, а ті хто не в змозі їх оплачувати мають отримувати адресні субсидії, а не косити всіх під одну гребінку.
Про ризик в роботі.Скажіть, яку на вашу думку,має отримувати заробітну плату той, хто зараз в думках вже простившись з рідними,сидить в заблокованій частині в Криму?
Шодо цін на енергоносії.Ви знаєте,скільки памятаю, їх піднімають до економічно обгрунтованого рівня, все піднімають і піднімають.Хіба теперішні 28 копійок за кіловат не покривають собівартість? Газ взагалі в нас свій, але платим за весь однакову ціну.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Ваші зауваження обгрунтовані, але недоречні - думка окремих форумчан щодо тих чи інших подій / ідей / законів не впливає на остаточний результат, тому що вони (форумчани) не мають важелів впливу державного рівня.
Зміст обговорювати міфічні припущення? Звичайно, це можна назвати "обмін думками з приводу...", от тільки наразі конкретики нема ніякої - лише припущення.
А щодо енергоносіїв - що заважає скористатись порадами на зразок використання сонячних батарей і бути енерговільним?