- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 9,4 за долар! Зараз начнуть брехати шо винуватий майдан
9,4 за долар! Зараз начнуть брехати шо винуватий майдан
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
2. Пруф я надав, читай статтю.
3. Молодець, ще раз підтримав тезу з першого пункту
4. Нашов з цим порівняти)) США може залізти в боги по самі помідори і якшо він не захоче, то це для них нічим не обернется. Бо резервна валюта світу - це долар, який вони можуть друкувати скільки захочуть, в будь якому разі інфляція лягає на плечі всього світу, а не конкретно їх країну, як у нашому випадку.
У ламера всі брешуть, всі тупіші за нього і лише він знає істинне становище в країні.
Якшо у тебе і справді збереження гроші в гривні, то дуже скоро я думаю ти поплатишся за те, шо думаєш сракою а не головою. І марно звинувачувати в цьому майдан, золовалютні накопичення стали такими мізерними ще до євромайдану, і боргів Янукович набрав ше далеко до цього.
Знову ж таки погугли і подивись скільки Яник напозичався за 3 роки свого правління.
Я насправді думав шо весь цей час ти просто тролиш народ, але вже стало очевидним, шо ти просто дурень, бо відкидаєш очевидні факти.
От тому то я і казав, шо не бачу сенсу тобі шось пояснювати, рано чи пізно ти сам своє дурість визнаєш, це питання лише часу.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Ти обісрався, і пальці тут гнеш. Крути, Саша свої платівки, а сюди не лізь. Ну дуже вже смішно виглядаєш. Раз за разом пикою в грязюку. Але тобі там звично, напевне.
І ти таки окунь - "монопольне право емісії національної валюти та організації її обігу" - це означає що ЛИШЕ Нацбанк може вкинути гривню на ринок. Іншим цього не можна. Але цей пункт, ніяк НЕ ЗАБОРОНЯЄ цьому регулятору вкидати валюту. Чи ти зовсім тупий?
Факти відкидаєш тут тільки ти, і це очевидно. Ну і ще парочка вконтактнутих малолєток.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- lamer85
- Платиновий учасник
Йому не можна. Юля присниться.kredit пише: Ос - задумайся
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Жжош чуваче))) Іди но купи по цьому курсу для мене)) Хоча б бакс)) Вже зараз в приваті долар по 8.9, в понеділок побачиш скільки буде...не довго ше чекати))Які факти? Долар зараз по 8,5. Ти обіцяв по 9.4. Ніхто навіть не встиг почати "брехати на майдан".
Ти різницю між емісією і продажем валюти хоч розумієш? Міша харе так гнать, я вже по полу тут катаюсь з друзями через твої перли.НЕ ЗАБОРОНЯЄ цьому регулятору вкидати валюту
Кароч чуваки, я нічого не розумію в політиці і економіці, через тиждень зайдете в цей топік і повторите це ще раз, якщо язик повернеться звичайно ж.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Гривна невпинно знецінюється - кожне зростання і наступне спадання курсів все одно дає знецінення нац.валюти. Зросло до 9.40 --> впало до 8.80, але все одно доляр подорожчав, бо попереднє значення було 8.70. Те, що курс 8.50 зовсім не гарантує можливість вільного придбання валют за таким курсом - це як в анекдоті:
- Рабинович, почему вы продаете водку "Абсолют" по десять, когда у Меерсона она стоит пять?
- Ой, мне нравятся эти вопросы! Пойдите и купите водку "Абсолют" у Меерсона!
- Но у Меерсона как раз сейчас нет водки "Абсолют"!
- Ну, так когда и у меня не будет водки "Абсолют", я сразу буду продавать ее по пять!
І таке падіння курсів валют не перекривається ростом ВВП.
Можете бити себе п'ятою в груди і з піною доводити інакшу точку зору, але це не політичні чинники.
От курс в веб-манях за 1 бакс майже 11 грн. Хоча були часи, коли там продавалась валюта за курсом нац.банку.
Про це пише УНІАН з посиланням на дані Національного банку України.
"Прибуток за системою банків на 1 січня 2014 року становив 1,4 млрд гривень", - йдеться в повідомленні.
За інформацією регулятора, доходи банків України за 2013 рік в порівнянні з 2012 роком зросли на 12,3% - до 168,9 млрд гривен , витрати - на 15,0%, до 167,5 млрд гривень.
Як повідомлялося, згідно із січневими попередніми оцінками Незалежної асоціації банків України, прибуток банківської системи в 2013 році становив близько 2,5 млрд гривень.
За результатами аналізу звітності за 2013 рік за національними стандартами українських банків з груп найбільших і великих за обсягом активів, найбільші показники прибутку за підсумками року у "ПриватБанку", "Укргазбанку" і "Райффайзен Банку Аваль" у розмірі 1,873 млрд гривень, 1,002 млрд гривень і 730,045 млн гривень відповідно.
Водночас "Промінвестбанк", банк "Форум" і "ВТБ Банк" показали найбільші збитки за підсумками року в 2,577 млрд
Джерело: Прибуток банків України за рік знизився в 3,5 рази
- Lego
- Платиновий учасник
Закони економіки ніхто не відміняв.
Хто наприклад в курсі що вчора зайнятість в США знизилась?
А наприклад те, що ФРС знизив об'єми вливання долярів в свою економіку?
Читати немає що. Одні "дурні" і сраки. І ще ті, хто дуже полюбляє слово "пафос" і тулить його скрізь. Рукалице.....
- lamer85
- Платиновий учасник
Немає різниці. Жодної. І друзів у тебе, скоріш за все, немає.Dj Os пише: Ти різницю між емісією і продажем валюти хоч розумієш?
- lamer85
- Платиновий учасник
А що ж ти тут, власне, хотів побачити? Є пару малолітніх задротів з промитими мізками. Є один троль (ну не один, є ще декілька штук - але вони зараз зайняті), який цих задротів доводить до білого калєнія, і ловить масу лулзів. Чи на шепетовецькому форумі мала родитись істина, і проблиснути промінчик надії? Де завгодно - тільки не тут. Все це товчіння води в ступі, і до реального життя воно ніяк не відноситься.Lego пише: Читати немає що. Одні "дурні" і сраки. І ще ті, хто дуже полюбляє слово "пафос" і тулить його скрізь. Рукалице.....
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Але вже ти і телепень Замість того щоб визнати, шо помилявся, виставляєш себе ше більшим дурнем.lamer85 пише:
Немає різниці. Жодної. І друзів у тебе, скоріш за все, немає.Dj Os пише: Ти різницю між емісією і продажем валюти хоч розумієш?
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 9,4 за долар! Зараз начнуть брехати шо винуватий майдан