А чим для вас є 9 травня?
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!
- magneto
- Новачок
- Дописи: 11
- Подяка отримана: 0
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
А решту 365 днів навіть не телефонуєш?magneto;66017 пише: Этот тот праздник в который я звоню своему дедушке и говорю ему "спасибо"!
Не бійся!
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
подзвони будь ласка ще раз своєму дідусеві і запитай-чи за те він воював, аби президентом України став ставленик Москви, котрий трохи більше аніж за рік згорнув демократичні надбання в Україні і ладен у будь-який момент передати Україну в руки Москви?...запитай в нього прошу, чи він воював за те щоб сьогодні виглядати у вікно поштарку яка йому принесе ту мізерну пенсію...запитай у нього чи думав він про сТаліна про червоний прапор коли з матюками піднімався з окопу у бій...чи думав він про Кремль вигукуючи "За Родину!!!"magneto;66017 пише: Этот тот праздник в который я звоню своему дедушке и говорю ему "спасибо"!
Додано о 15:46
Попереднє повідомлення було написане в 15:37
9 травня-це, з моєї точки зору, – день обманутих сподівань мільйонів українців, котрі віддали своє життя на фронтах Другої світової війни не для того, аби кучми, ющенки, януковичі і їм подібні, прикриваючись турботою про долю пересічних громадян України, використовували Україну, як свою власність на свою користь.9 Травня президент Янукович звично публічно вітатиме український народ з Днем Перемоги. Для мене усі пафосні слова звучатимуть фальшиво. Бо наші попередники на цій землі боролися за краще життя для всього народу, а не для купки аморальних скоробагатьків, які спромоглися розбагатіти на народному горі і проживають нині за високими парканами своїх заміських палаців.Вони розграбували за останні 20 років українські багатства за принципом "все в Україні наше – а все інше ваше".Не можна святкувати того, чого не відбулося. Це скоріше свято зі сльозами на очах за втраченими надіями нашого народу. Тому особисто для мене День Перемоги – сумний день...
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- ARTIST
- Платиновий учасник
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
то ти майбуть і живеш по тому Кремльовському каналу Вести ___дивись по більше московський ящик __ тобі там багато чого корисного роскажуть__ хоча вже й наші канали всі куплені (( крім деякихARTIST;66031 пише: Ну це вже взагалі!!!! panzicov.livejournal.com/182792.html Є мозок в людей? Ці націоналісти вже взагалі знахабніли. Додумались же до такого! Су*и!!Як рука підіймається на визволителів?!?! Самім не стидно? А це раді того воювали, щоб їх потім принижували такі як ви??? Сором!!І чим ваш прапор краще червоного??? А ваш прапор не є символом вбивств радянських воїнів? Тих, які ми називаємо визволителями, а ви - окупантами???А про львівську владу я взагалі мовчу, бо слів не хватає! І взагалі багато хочеться написати, але стримаюсь.
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- ARTIST
- Платиновий учасник
І більше нема що сказати)) І при чому тут канали, тут сам факт того, що відбулось, а не на якому каналі про це розказали. Мабуть на ваших каналах це б звучало так "Молоді герої вдарили по радянських загарбниках! Героям слава!":dl:то ти майбуть і живеш по тому Кремльовському каналу Вести ___дивись по більше московський ящик __ тобі там багато чого корисного роскажуть__ хоча вже й наші канали всі куплені (( крім деяких
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор