Хто фінансує наш сайт
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Це ви про що?Іван пише: Але ж контрольтневеликий зберігається))))
- Іван
- Платиновий учасник
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
А зараз в кожному розділі політика.
Пісня із ланки про те як колись було добре
- Novaya
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
Всім - всім доброго здоров"я!О В Островський пише: Звідки взагалі взялись думки, що сайту хтось щось платить? Боти Сашика Пустовойта начірікали?
Оп-па! Починається!..При чому тут Сашик Пустовойт і чіріканння, як Ви кажете, його ботів! Я так зрозуміла, що сайт міста є приватним? Так - так, чи -ні? Раз не міска Рада, то хто ж є його власником, і хто куратор -СБУ, прокуратура, МВС, якісь громадські організації ? А так, взагалі тоді складається враження, що вельмишановний пан О.В Островський сам "скльопав" міський сайт, веде його, оновлює розділи, коректує своїми коментами повідомлення форумчан під особисту (чи може декому потрібну) точку, зору намагаючись так формувати потрібну суспільну думку", "душить" в коментами опонентів... І це його "хоббі" базується виключно на його ентузіазмі , любові до шепетівчан і...значних .відрахуванях від реклами? Пане О. Островський , " ..Вы чьих будете?."
PS І знову роблю Вам, шановний адмін, зауваження - ніхто не надавав Вам права зневажливо ставитись до людини, яка не розділяє Ваші цінності. Так було і з Андрощуком, якого Ви ображали за поцуплені у міської влади соціальні групи, так і цей раз з Пустовойтом( я його і не знаю ). Так що будьте завжди толерантним.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якщо вас не влаштовує така політика сайту, то вас тут ніхто не тримає.І якщо у декого заклякло злодія назвати злодієм, то це не наші проблеми. У нас в Шепетівці вже давно помітна толерантність до шахраїв і звинувачення у конфліктності тих хто називає все своїми іменами.
- Novaya
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
Але ж Ви так і не повідомили - хто ж все таки власник, так би мовити, хазяїн? І які ж тоді розцінки на рекламу, що дають можливість платити зарплатню, податки, утримувати приміщення, апаратуру, платити за аренду і електрику, обслуговуючому персоналу і таке інше. Це по-перше.
По-друге, щодо невміння вести дискусію. У Вашій, вибачте, "гарячій дискусії" з Андрощуком Ви дійшли до звинувачень , образ і погроз, Ви перейшли межу, Ви втрутились в особисте життя чоловіка і його сім"ї . Ця "дискуссія" є десь в архівах, і шановні форумчани можуть ще раз насолодитись Вашим вмінням ії вести "правильно" якщо, звісно, її не видалили.
Ну і по-третє - за "кількість заблокованих користувачів". Це Ви до чого, шановненький? Не дуже забагато Ви на себе берете? ( Ось так, шановні форумчани, візьміть до уваги!) І шось Ви там обмовлялись про "притисненням думок"? І що це за така "політіка сайту"? Поясніть, будь ласка
І наостаннє - до вироку суду ніхто в Україні не має права шельмувати людину, тому ще раз Вам кажу - не висказуйтесь образливо, не принижуйте честь і гідність людини (даже якщо він по Вашому є шахраєм).
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Я що вважаю за потрібне, те і буду робити, не вам мені вказувати. Я от намагаюсь зрозуміти, вас дійсно ці питання цікавлять чи це ви так "без паліва" Андрощука тут вирішили вигородити? Дивний збіг обставин - перший коментар на сайті ваш був саме в матеріалі про крадіжку груп цим злодієм.IRUNA пише: Доброго вечора, шановний адмін, шановні форумчани! Пане О. Островський, Ви мене вразили своєю філософією і командирсько-хазяйською тоналністю Вашої відповіді. Браво - браво!
Але ж Ви так і не повідомили - хто ж все таки власник, так би мовити, хазяїн? І які ж тоді розцінки на рекламу, що дають можливість платити зарплатню, податки, утримувати приміщення, апаратуру, платити за аренду і електрику, обслуговуючому персоналу і таке інше. Це по-перше.
По-друге, щодо невміння вести дискусію. У Вашій, вибачте, "гарячій дискусії" з Андрощуком Ви дійшли до звинувачень , образ і погроз, Ви перейшли межу, Ви втрутились в особисте життя чоловіка і його сім"ї . Ця "дискуссія" є десь в архівах, і шановні форумчани можуть ще раз насолодитись Вашим вмінням ії вести "правильно" якщо, звісно, її не видалили.
Ну і по-третє - за "кількість заблокованих користувачів". Це Ви до чого, шановненький? Не дуже забагато Ви на себе берете? ( Ось так, шановні форумчани, візьміть до уваги!) І шось Ви там обмовлялись про "притисненням думок"? І що це за така "політіка сайту"? Поясніть, будь ласка
І наостаннє - до вироку суду ніхто в Україні не має права шельмувати людину, тому ще раз Вам кажу - не висказуйтесь образливо, не принижуйте честь і гідність людини (даже якщо він по Вашому є шахраєм).
- Іван
- Платиновий учасник
Ось так і живемо в гівні та лайні.
Повернутися навіть до того самого асфальту - через ср.ку. Зроби метр, але поклади його по всім правилам! І вже не буде шкода за бездарно прожите життя і люди будуть пам'ятати,що такий колись був керівник. Та нє треба все, все без залишку по.єрити.
Накупляли тієї техніки для благоустрою, а щоб вона працювала ,то не видно. Питання -то для чого було оновлювати комунальний автопарк міста???? Некомпетентне планування бюджету міста !
І все інше в місті в тому ж стилі по накатанной.
А медіа будуть співати : та всьо нормально, все робиться. Та ви з'їздіть хоч в якусь розвинуту країну і подивіться як там відносяться до такого роду робіт , а тоді співайте , як все добре або добре ,що хоч так зробили.