Гвалт! Продажний сайт!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Писав велику розлогу відповідь трясця...коротше я писав про те, що за стільки часу ніхто спростувати наші матеріали ніхто так і не зміг, що говорить про те що сайт дорожить репутацією, тому в даному випадку прізвища журналістів другорядні.
Щодо акцентів, то це нісенітниця. Якщо на боці якоїсь політичної сили в конкретному випадку правда, то який сенс вигадувати паралельну реальність? У нас задача не сподобатись читачу, а донести правдиву інформацію, подобається вона вам чи ні. У нас недоторканних немає, проштрафиться ваш коханий Полодюк, напишем і про нього.
Взагалі задумайся, за стільки часу наші матеріали ніхто так і не спростував, але звинувачення льються. Це свідома тактика коли "ложечки знайшлись, а осадочек зостався".
І відповідальність ми за свої слова завжди готові понести, багато хто не в курсі, але щодо нас вже були судові позови. В ході засідань всі претензії щодо нас були зняті. Тому не думай, що нам є чого боятись і ми боємось когось.
Твої коментарі не бачу сенсу відновлювати, там по суті ті самі питання що ти задав тут. Якщо є велика бажання, можу додати їх скріншоти до цієї теми.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
тут форум, тут всі звичайні дописувачі, які вислювлюють свою думку. А доводити чи спростовувати щось маєш ти, чи то пак міфологічні "ми", так як саме ви вважаєте себе журналістами. Подавайте інформацію відкрито, з офіційних джерел - ніяких питань не буде. А інкаше вибачай, у людей виникають сумніви, і не потрібно їх за це банити.що за стільки часу ніхто спростувати наші матеріали ніхто так і не зміг
а хто ти такий, щоб трактувати, що таке правда ? Ну справді, без образ ?Якщо на боці якоїсь політичної сили в конкретному випадку правда, то який сенс вигадувати паралельну реальність?
правильно, просто донести, без всяких власних трактувань і домислів. А то виходить як в останній статті "Концесійний договір..." - одні мітингувальники приїхали примусово, а інші прям таки всі "добровольці" ))У нас задача не сподобатись читачу, а донести правдиву інформацію, подобається вона вам чи ні.
А коментарі, то вже таке, проїхали... Ти краще надалі не видаляй їх просто так, на власний розсуд.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Отут ти помиляєшся, ми нікому і нічого не маємо доводити. Ми донесли інформацію, попередньо розжувавши якщо є потреба. Інформація подано відкрито, а офіційні джерела не завжди дають правдиву інформацію, ми самі її перевіряємо. Якщо у людей є сумніви, то вони мають аргументовано висловити свої претензії, якщо це чергові "фуу...продались", то буду банити і байдуже, що там про це забанені подумають.тут форум, тут всі звичайні дописувачі, які вислювлюють свою думку. А доводити чи спростовувати щось маєш ти, чи то пак міфологічні "ми", так як саме ви вважаєте себе журналістами. Подавайте інформацію відкрито, з офіційних джерел - ніяких питань не буде. А інкаше вибачай, у людей виникають сумніви, і не потрібно їх за це банити.
Я той хто дізнається інформацію із першоджерел і знаходиться постійно поряд важливих процесів у місті. Тому подобається чи ні, але про події знаю дещо більше за інших, мене мало обходить думка диванних коментаторів.а хто ти такий, щоб трактувати, що таке правда ? Ну справді, без образ ?
Ну от бачиш, ти сам палишся зі своєю упередженістю. Тобі кругом будуть ввижатись домисли, якщо йдеться про Свободу. А я спілкуюсь і з одними і іншими, і якщо я пишу щось, то я у цьому впевнений. Якщо ти не віриш моїм словам, то будь ласка, пошукай на фото, може знайдеш якихось знайомих, запитай у них як було, а тоді вже звинувачуй мене.правильно, просто донести, без всяких власних трактувань і домислів. А то виходить як в останній статті "Концесійний договір..." - одні мітингувальники приїхали примусово, а інші прям таки всі "добровольці" ))
Знаєш що саме прикро? Коли от ти і інші пишете різну дурню без доказів і не подумавши, то все більше наш колектив задумується, а чи вартує воно того. Нам тут гроші чемоданами не носять і сайт досі є дотаційним. Люди працюють за ідею, вони сподіваються змінити щось своєму місті на краще, а коли люди не хочуть думати головою і несвідомо транслюють меседжі відвертих покидьків, то реально хочеться все кинути до бісової матері.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Не потрібно нічого кидати. Проте варто все таки дослухатися до конструктивної критики. Повір мені, більшість з тих, хто критикує, хочуть того, що й ти - зробити сайт кращим.Знаєш що саме прикро? Коли от ти і інші пишете різну дурню без доказів і не подумавши, то все більше наш колектив задумується, а чи вартує воно того. Нам тут гроші чемоданами не носять і сайт досі є дотаційним. Люди працюють за ідею, вони сподіваються змінити щось своєму місті на краще, а коли люди не хочуть думати головою і несвідомо транслюють меседжі відвертих покидьків, то реально хочеться все кинути до бісової матері.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Цілком погоджуюсь, але акцентую увагу на слові "конструктивну". Будь ласка підкріплюйте свою критику конкретними прикладами та доказами, а якщо таких не маєте, то подумайте тричі чи варто щось писати. Занадто багато недругів у сайту, тому виокремити реальну щиру критику від наклепів все важче.Проте варто все таки дослухатися до конструктивної критики.
Дякую за розмову
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
А от знаєш, а от ми тут всі сидимо і думаємо - а як би це місце де ми живем ще більше в гній закопати? Нам же не не хочеться краще, це тільки "толі і твоїй молодій команді"....Люди працюють за ідею, вони сподіваються змінити щось своєму місті на краще,
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Користувач: Островський, а ти журналіст? За фахом. Просто цікаво...
- Островський: Ні, як і більшість журналістів в Україні.
Просто для довідки - ці дописи мало того що не порушували жодного з правил форуму, вони взагалі були розміщені не на форумі, тобто не підлягали подібній модерації.
Повторю фразу "Так вже склалось", що моя старша донька з восьмого класу мріяла стати журналістом.. І тому я це діло я вже не один рік вивчав разом з нею. Для довідки - вивчали з толком, в результаті вона зараз навчається якраз в Інституті журналістики при КНУ Шевченка. На бюджеті. Тобто це діло дійсно вивчене і проштудоване до кісточок, не куплене.
Так от: не просто більшість, а абсолютно всі журналісти в Україні (підкреслюю - журналісти, а не активісти) або мають потрібний диплом, або проходять навчання (практику) за потрібним фахом. Без подібних знаннь у нас є тільки та юрба з камерами на мобілках котра називає себе "громадськими активістами", до яких всім серйозним людям та організаціям до лампочки, згадайте того ж Орленка. Яких дійсно стало до біса, і які абсолютно не розуміють що таке журналістика. Для прикладу - прослухайте на цю тему того ж Соловьова, котри про журналістику та її функції де тільки не говорив...
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Угу, скажи це Мустафі Найєму, Андрію Куликову чи покійному Георгію Гонгадзе. А взагалі не хотів тебе розчаровувати, але ось почитайне просто більшість, а абсолютно всі журналісти в Україні (підкреслюю - журналісти, а не активісти) або мають потрібний диплом, або проходять навчання (практику) за потрібним фахом.
«В університеті журналістську освіту зазвичай пов’язують із прагненням отримати роботу в медіагалузі. Це не завжди слушно, особливо зважаючи на те, що роботодавці часто охочіше наймають істориків, літературознавців чи фізиків – людей, які «на чомусь знаються» - аніж випускників журфаків.»
Євген Федченко, колишній журналіст-міжнародник і ведучий телеканалу СТБ, а нині Керівник Могилянської школи журналістики (2010 рік):
«Рівень журналістської освіти в Україні є цілком співвідносний із рівнем освіти взагалі. У багатьох університетах є викладачі, які хочуть і можуть викладати журналістику по-іншому. І є дуже великий попит на викладання журналістики по-іншому. Але з року в рік ніяких холістичних змін не відбувається, і журналістська освіта характеризується інертністю, повним відривом від реального медіавиробництва, часом – неприкритим заробітчанством на тих, хто хоче отримати професію журналіста.
Сергій КВІТ, директор Могилянської школи журналістики, президент Центру медіа реформ (2004 рік), нині президент НаУКМА:
«Чи можуть редакції українських засобів масової інформації обійтися без спеціальної журналістської освіти, яку пропонують наші навчальні заклади? Відповімо не вагаючись: так. Вітчизняна журналістська освіта і мас-медіа функціонують до певної міри в паралельних площинах, самодостатньо і незалежно одні від одних. Такий стан справ є ненормальним, і як довго він триватиме, залежить від професіоналізму обох сторін».
Алексей Ходорыч, спецкорреспондент, руководитель группы журнала «Коммерсантъ-ДЕНЬГИ» (2011):
«Как человек, закончивший журфак Ростовского университета и работавший журналистом с самой юности, я всегда любил в пух и прах разбивать сам принцип обучения журналистике. Что РГУ, что МГУ — без разницы, всё это полная профанация.
Самая большая профанация — теория журналистики. Не наука вовсе, так как никаких действительно научных наработок там нет. Просто имитация. Профанация поменьше — история журналистики, пара фактов про Гиляровского, Новикова и Аграновский молодец плюс кое-что ещё. Никакой имитации, но история скудненькая и как ответ на вопрос «С какой пользой ты провёл эти пять лет?» никак не подходит. Я точно даже не помню, чему там меня учили, помню лишь вопрос, который всегда у меня сидел, — зачем это всё? Где реальные полезные знания? Было лишь два полезных предмета — русская и зарубежная литература. Но всё остальное — пустота. Медиков учат резать, физиков — взрывать атом, математиков — разгадывать Ферма, даже филологи и те углублённее время жизни в университете проводят, но в журфаке пользы нет никакой».
Наталія Петрова, медіа-юрист (Оксфордський університет, Великобританія, програма стажування «Медіаправо і медіаполітика»; Школа підготовки кадрів для медіа FOJO, Швеція) (2010):
Журналістика – одна з тих професій, де не потрібен диплом, виходячи з базового принципу свободи вираження погляду. Будь-хто, в кого слово гарно лягає на папір і хто має що сказати, може бути журналістом. І саме тому існує міжнародний стандарт - держави не повинні встановлювати будь-які кваліфікаційні вимоги журналіста, бо це означатиме, що є перешкода в реалізації цього права вираження свободи слова. Кваліфікаційні критерії журналіста в західному розумінні не вимагають освіти. Людина може бути столяром і одночасно блискучим журналістом. У нас вважається, що журналісти, які працюють у редакції, обов´язково повинні мати вищу освіту. У цьому полягає найбільша різниця – світоглядна.
Ольга Червакова, парламентський кореспондент СТБ:
«Я взагалі не бачу користі в освіті журналіста. Журналістика – це володіння базами даних і технологією. Коли до нас приходять діти з перших курсів і починають писати телесюжети за шаблонами «творів» на філологічному факультеті, хочеться, як кажуть наші редактори, «обнять і плакать». Журналіст має володіти реальними знаннями в реальній професії, бути експертом у якійсь галузі. Це не обов´язково має бути політологія. Якщо журналіст висвітлюватиме тему культури, адекватним кроком було б закінчити істфак, або опанувати фах кінокритика. Якщо людина хоче писати про макроекономіку – їй саме місце в Наргоспі. Нині ситуація така: журналісти без досвіду і спеціальних фахових знань не можуть критично сприймати інформацію на брифінгах. І несвідомо допускають, щоб ними маніпулювали. В тому, що новини виходять прісними й інфантильними, винна не в останню чергу й журналістська освіта».
Це як сильно мені треба бахнутись в сосну шоб дослухатись порад кремлівського пропагандиста.прослухайте на цю тему того ж Соловьова
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Та усміхайся ти скільки хочеш (ще й пореготіти можеш), але шила в мішку все одно не сховаєш))) Про "був на місці події" - я вже наводив в одному обговоренню цитату людини, я ка дійсно була на місці описуваної події і сказала що сайт подає недостовірну інформацію.Нічого особистого, але коли людина з дивану кидає мені звинувачення в упередженості, то це викликає лише усмішку.
Ну, не хтів би, не писав би, так що не роби тут з себе добродія)))А взагалі не хотів тебе розчаровувати, але ось почитай
Ти б ще цитати за часів СРСР знайшов)))) Чи ти думаєш, я всього цього не бачив (не конкретно цього, а подібного.... хоча отих товаришів з РГУ та МГУ не читав... ну, це ж тільки тобі можна наводити "кремлівських пропагандистів", коли зручно)? Ще раз повторюю - ми це робили роками, а не по інету пробіглись та зручних цитат насмикали. Споримо, я тобі нашукаю з протилежним знаком за десяток хвилин? Від не менш поважних людей))))
По-перше, будь-чиї думки про журналістику не мають ніякого відношення до кремлівської пропагади. Це вже трохи на хворобу схоже - кидатись на людину тільки тому що в нього неукраїнське прізвище.Це як сильно мені треба бахнутись в сосну шоб дослухатись порад кремлівського пропагандиста.
По-друге, ти напевно переплутав з Кисєльовим. Соловьов - це той що на всіх кутках ще пару місяців тому волав "Росії капець, якщо не будете щось змінювати".
- gorobchik
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56