-
Форум
-
Контакт
-
Сайт
-
Сайт повільно працює з телефону
Сайт повільно працює з телефону
Менш
Більше
-
Дописи: 70
-
Подяка отримана: 5
-
-
-
-
07 бер. 2013 13:52 - 07 бер. 2013 13:53 #84824
від Tigro4ka
Не знаю, где об этом написать, пишу здесь. Я возмущена! Временно удалена от стационарного компьютера, ноута или планшета нет, выхожу в инет с телефона (смартфон), правда дешёвая модель, НО!!! на другие форумы, на любые, захожу без труда, быстро загружается всё, все функции, кроме цитирования, выполняются добросовестно, а на сайт и форум родного города не могу попасть, либо загружается, но с большим трудом, а потом всё останавливается, либо не загружается вообще. Что это? Фу!!!
Останнє редагування: 07 бер. 2013 13:53 ким
Tigro4ka.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 4709
-
Подяка отримана: 656
-
-
-
-
07 бер. 2013 20:11 - 07 бер. 2013 21:31 #84826
від LuK
така сама ситуація з телефону,все літає,а на форум навіть вже нема бажання заходити,так довго грузиться
Останнє редагування: 07 бер. 2013 21:31 ким
LuK.
-
Lego
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1764
-
Подяка отримана: 230
-
-
-
-
07 бер. 2013 20:46 #84827
від Lego
Мне пришлось поменять браузер, чтобы все залетало. Сейчас на Хроме вроде норм. Мозила висела шо ппц...
Менш
Більше
-
Дописи: 40
-
Подяка отримана: 30
-
-
07 бер. 2013 21:23 #84828
від Порву любого
Tigro4ka пише: Не знаю, где об этом написать, пишу здесь. Я возмущена! Временно удалена от стационарного компьютера, ноута или планшета нет, выхожу в инет с телефона (смартфон), правда дешёвая модель, НО!!! на другие форумы, на любые, захожу без труда, быстро загружается всё, все функции, кроме цитирования, выполняются добросовестно, а на сайт и форум родного города не могу попасть, либо загружается, но с большим трудом, а потом всё останавливается, либо не загружается вообще. Что это? Фу!!!
А який у вас "родной ґород"?...
Менш
Більше
-
Дописи: 1310
-
Подяка отримана: 251
-
-
-
-
08 бер. 2013 00:42 #84832
від admin
Tigro4ka пише: Не знаю, где об этом написать, пишу здесь. Я возмущена! Временно удалена от стационарного компьютера, ноута или планшета нет, выхожу в инет с телефона (смартфон), правда дешёвая модель, НО!!! на другие форумы, на любые, захожу без труда, быстро загружается всё, все функции, кроме цитирования, выполняются добросовестно, а на сайт и форум родного города не могу попасть, либо загружается, но с большим трудом, а потом всё останавливается, либо не загружается вообще. Что это? Фу!!!
Яка у вас модель смартфону та оператор мобільного зв'язку?
-
LuK
-
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 4709
-
Подяка отримана: 656
-
-
-
-
08 бер. 2013 07:42 #84835
від LuK
в мене самсунг якийсь (сенсорний) підключаюсь до домашнього інтернету ( ОГО ) через вафай.
Менш
Більше
-
Дописи: 620
-
Подяка отримана: 106
-
-
08 бер. 2013 09:05 #84839
від Старик Хотабыч
В мене навпаки Мозіла краще працює, ніж Хром, думаю, треба експериментувати, але сайт дійсно працює повільніше ніж інші.
Ці користувачі подякували:
Lego
-
Lego
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1764
-
Подяка отримана: 230
-
-
-
-
08 бер. 2013 09:12 #84841
від Lego
Старик Хотабыч пише: В мене навпаки Мозіла краще працює, ніж Хром, думаю, треба експериментувати, але сайт дійсно працює повільніше ніж інші.
Это факт
Менш
Більше
-
Дописи: 1310
-
Подяка отримана: 251
-
-
-
-
08 бер. 2013 23:04 #84844
від admin
Чи може зняти хтось відео з цією проблемою? Дуже важко зрозуміти, який вона має характер, тому що у себе я жодних проблем не спостерігаю.
Менш
Більше
-
Дописи: 620
-
Подяка отримана: 106
-
-
-
Форум
-
Контакт