Сайт міста Шепетівка v.2
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- ARTIST
- Платиновий учасник
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якби не сайт і його наповенння то думаю і сайт би загнувся, майжі всі нові теми це копіпасти з новин та статей з сайтаЯ навіть не пам'ятаю, коли останній раз заходив на сайт міста. Весь час на форумі тільки)
- igga
- Старший учасник
- Дописи: 53
- Подяка отримана: 0
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- Эвген
- Елітний учасник
Ставитися будуть погано газети до цього ? Роби рерайт так і не буде проблем .... Головна сторінка сайту завжди була і є недобитою якоюсь ..... Ну толку з тих 2-3 новин які ти викладаєш?Приїхав Кличко, а на головній навіть згадки немає про це!!! Просто ти інколи забиваєш на оновлення сайту ..... нічим іншим я це сказати не можу. Немає цікавого матеріалу в газетах??? То чого люди їх ще купляють?Admin;72142 пише: На даному етапі у вищезгаданих газетах немає матеріалів які були би цікаві користувачам, та редакції до перепублікування їх матеріалів певно ставитимусь негативно. Як би нам не хотілось, але такої динаміки як на вищезгаданих порталах нам не бачити в силу тематики сайту.Я можу розтянути дизайн і викладати на головній по 10-15 матеріалів, але сенс? Періодичність у нас та ж яка була.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Эвген
- Елітний учасник
Чуєш "уважаємий" ти простіші слова підбирай.... ідею підтримують і якщо комусь важко 1 годинку в день витратити на сайт то це бред... ти як за адміна відповідаєш? чи захищаєш його? тобі було тяжко то й йому теж в вас мабуть темперамент однаковий... Віддайте сайт людині яка дійсно хоче приносити користь!!! А не пишіть на пропозициії відповіді мол нам не те пропонують що ми хочемо зробити!!!))) навіщо тоді тему відкривати якщо люди просять,а ніхто не виконує ....Dj Os;72158 пише: А ви хлопята вже задрали тут нюняти, не нравится сайт - зробіть свій краще і викладуйте туди рерайт.