Благодійний ярмарок-аукціон
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
З нагоди 24-ї річниці Збройних Сил України, відділ сім'ї, молоді та спорту, активісти та волонтери Молодіжної ради Шепетівки, адміністрація міського будинку культури, вирішили провести національно-патріотичний захід, який з одного боку матиме на меті популяризацію української музики, а з іншої продемонструє надбання української культури та творчості і допоможе залучити кошти на лікування пораненого бійця АТО – Олександра СТАВНИЧОГО.
Молодь гостинно запрошує 10 грудня 2015 р. в міський будинок культури о 17.00 год.: представників влади міста, підприємців, громадських і політичних активістів та усю інтелігенцію міста своєю позицію допомогти нашим захисникам боронити територіальну цілісність України та показати що українська передова має надійні тили...
До уваги шепетівчан та гостей будуть представлені кращі лоти майстрів нашого міста і не тільки, серед яких: картини, роботи з бісеру, обереги, книги оформлені у стилі скрап-букінгу, книги літературно-мистецької студії «Доля», роботи студії Хенд Мейд тощо.
Окрім унікального за своїм асортиментом та наповненням аукціону для шановних гостей у міському будинку культури цього дня буде проведено ярмарок, де на підтримку української армії можна буде придбати неповторні сувеніри.
Загалом, вечір матиме неформальний характер, розмови гостей плануються супроводжуватися виступами квартету скрипалів, дружьою атмосферою та номерами талановитої молоді.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Зразу хочу пояснити - діло дуже потрібне і файне і мій допис до змісту не має ніякого відношення, але.... Сашко, хто тобі ці тексти пише? Невже ніхто крім мене не бачить наскільки вони пафосні та неприродні?Молодь гостинно запрошує 10 грудня 2015 р. в міський будинок культури о 17.00 год.: представників влади міста, підприємців, громадських і політичних активістів та усю інтелігенцію міста своєю позицію допомогти нашим захисникам боронити територіальну цілісність України та показати що українська передова має надійні тили...
До уваги шепетівчан та гостей будуть представлені кращі лоти майстрів нашого міста і не тільки, серед яких: картини, роботи з бісеру, обереги, книги оформлені у стилі скрап-букінгу, книги літературно-мистецької студії «Доля», роботи студії Хенд Мейд тощо.
Окрім унікального за своїм асортиментом та наповненням аукціону для шановних гостей у міському будинку культури цього дня буде проведено ярмарок, де на підтримку української армії можна буде придбати неповторні сувеніри.
Загалом, вечір матиме неформальний характер, розмови гостей плануються супроводжуватися виступами квартету скрипалів, дружьою атмосферою та номерами талановитої молоді.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Ні, звичайно. Тому і питаю хто автор)))Островський О.В. пише: Ти справді думаєш, що всі тексти, що я публікую я пишу сам?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- milka
- Старший учасник
- Дописи: 74
- Подяка отримана: 25
Оберіть собі роботу до душі, і вам не доведется працювати жодного дня у житті. Мрією теж треба керувати, а то її, як корабель без керма,...