Безкоштовна презентація компанії HELIX Capital
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Некремлебот пише: Ну... Трошки несерйозно виходить - тобі інформацію з перших джерел, а ти у відповідь ролики з Ютубу...
А как быть не гословным))) в SkyPark'e я был, друзья даже информацию о нем снимали, он реальный.
Но да, заверенных у нотариуса копий документов у меня нету)) Хотя, при желании, и их можно подделать. Какую информацию Вы желаете?)
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
"Куплю жене сапоги" (с), Лёня Голубков.....
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
GoBLin пише: Ну такую инфу да)) не встречал что бы хоть где то предоставляли среди подобных структур
але ж в Україні представили
GoBLin скажи просто - "Пацани, я попав. А як вирватись з цієї херні я не знаю. Я просто хотів нічого не робити і отримувати гроші". Ми зрозуміємо, допоможемо Зрозуміло що кожна людина буде відстоювати свою точку зору, хоч і помилкову, а тим паче взагалі одиниці можуть признати свою помилку.
Ще на рахунок "такої інфи", я так вважаю, що ти і сам розумієш, що США, Канада, Германія, тощо надто інформатизовані країни і інформація про серйозних (як себе позиціонують хеліксовці) інвесторів в будь-якому випадку була б хоч якось відображена в глобальній мережі в тій чи іншій країні. Наразі в цих країнах абсолютно ніякої інформації про хелікс кепітал не існує, як і самих представництв, а відповідно і інвестицій.
Якщо ти так впевнений у своїй правоті завтра на цій зустрічі запитай у які конкретно фірми/підприємства США, Канади, Германії, Іспанії інвестуються кошти і напиши тут в темі. А я візьму на себе обов'язок зв'язатись із цими підприємтсвами/фірмами і уточнити інформацію про інвесторів. То що, домовимось?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- odin
- Адміністратор
- odin
- Адміністратор
GoBLin пише: Ну такую инфу да)) не встречал что бы хоть где то предоставляли среди подобных структур
Гоблін, дорослий вроді хлопчик...
Чуваки, заснували розводняк. Заробили овердохєра профіту - частину грошей потратили на "ІНВЕСТУВАННЯ" - купили пару хат і зняли про них роліки.
Ворлд теж інвестував в сонячні панелі. Там амбіції покручє були. Мало того, що інвестуєш, ще й планету спасаєш.
- GoBLin
- Платиновий учасник
Symbioz пише: GoBLin скажи просто - "Пацани, я попав. А як вирватись з цієї херні я не знаю. Я просто хотів нічого не робити і отримувати гроші". Ми зрозуміємо, допоможемо Зрозуміло що кожна людина буде відстоювати свою точку зору, хоч і помилкову, а тим паче взагалі одиниці можуть признати свою помилку.
Чего я должен был попадать то?) я эту конфу не устраиваю, и раньше субботы до Шепетовки не доеду) и с финансами у меня все неплохо) деньги себе размножаются, я им не мешаю
odin пише: Гоблін, дорослий вроді хлопчик...
Чуваки, заснували розводняк. Заробили овердохєра профіту - частину грошей потратили на "ІНВЕСТУВАННЯ" - купили пару хат і зняли про них роліки.
Ворлд теж інвестував в сонячні панелі. Там амбіції покручє були. Мало того, що інвестуєш, ще й планету спасаєш.
Ну отлично) компания год в Украине, деньги за 5 месяцев возвращаются под ноль, далее, думаю, подсказывать не надо что делать, что бы прибыль посчитать. Чью то естественно, бо мы же взрослые
- odin
- Адміністратор
Ти просто зрозумій, що камради тебе не для попсити пости пишуть, а щоб вберегти від х-ні тебе і ще когось, хто може повестись.
Ну ти за 5 місяців відіб'єш, а хтось, кого ти "підпишешеш" (більшість) - просто просруть свої гроші і будуть тебе потім згадувати. З власного кола знайомих, які свого часу підсіли, прецедентів десь з десяток.
Треба гроші такою ціною? Хочеш засраної карми?
Мої переконання - гроші заробляються в обмін на щось рівноцінне. Ти даєш людям благо - вони тобі гроші. Все інше - від лукавого.
- GoBLin
- Платиновий учасник
ЗЫ. И да, я не слепой адепт и т.д. я просто поддерживаю альтернативную точку зрения, что бы на все это не смотреть однобоко
- Symbioz
- Платиновий учасник
...мова ніби йде про чесну інвестиційну компаніюGoBLin пише: ...
Что бы не быть голословным
...
Ну и много чего интересного планируют запускать в ближайшем будущем. Не буду рассказывать об этом, ибо поскольку сейчас этого нет, все сведется к "Вы все врети!!!".
Выше привел то, во что вложились деньги Helix, то что приносит доход и уже будет приносить в независимости от того, есть тут люди или нету. Вы вложили на год деньги, на эти они сделали бизнес, в конце года с вами контракт завершился, а бизнес у них остался.
ЗЫ. Компания рассматривает предложения по инвестированию в Ваши проекты, приходите, приносите свой бизнес план, и если Ваш проект окупается максимум за 14 месяцев, Вы с большой вероятностью можете расчитывать на инвестиции в него.
...а тут вже про розуміння фінансової пираміди.GoBLin пише: Да я понимаю, что это такое)) Я никого не подписываю) но о рисках как и возможности заработать всегда говорю, человек волен сам выбирать, готов он рисковать или нет. Можно влететь, можно заработать. Риск пропорционален заработку)))
Дві різні точки зору. Ти все таки признай в темі - чи це інвестиційна компанія чи фінансова пираміда)))
А насправді, якщо ти взявся захищати хелікс то тоді напиши людям, які читають форум, що це фінансова пираміда і якщо хтось хоче ризикнути на свій старх і ризик своїмим грошима як в МММ, то щоб це було усвідомлено. І на себе гріх не візьмеш і люди, хто подякує, а хто не звинуватить в подальшому.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.