Антонюка облили гівном?
- Dentist
- Адміністратор
загалом він повністю заслуговую на це покарання, ще й мало 2 відра і поки один раз
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
ну думаю человеку который опирирует понятиями ("вибрала пенсія" и " мені піти вичисляти їх чи як?") лучше "забитися в куточку і невідсвічувати", а если и пойти, то в городсткую библиотеку ( в ДК на моей памяти две было, детская с торца) и набрать книг, разных, для развития. Или вообще, не обращать внимания на мои сообщения.Dentist пише: ну його вибрала пенсія, то що, мені піти вичисляти їх чи як?
- Dentist
- Адміністратор
І якийсь ти зовсім не злий, але вуйко повний
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
zlyj vuyko пише: а может заслужил не он, а все те кто за него голосовал на выборах мера? Вы сначала делаете свой выбор хер пойми как, а потом сидите и возмущаетесь какие при власти га...ны. Но отвечать за свой выбор не хотите, а вот забавы с обливанием гавном для вас в самый раз. Нужно (и пора) быть взрослее, ответсвенее и цивилизование
А сам то ти звідки, козачок ?
Антонюк (так для тебе - такого розумного) ще за місяць до виборів, в Царському селі, виставлявся за своє призначення на мерство.
В Україні давно народ не вибирає президентів, мерів і того ж роду 3.14здобратію, а олігархи, раша, європа.
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
kredit пише: А сам то ти звідки, козачок ?
сынок, ты наверно ещё очень мал, что бы я перед обой отчитывался.
Во-первых, он мог проставляться хоть за год до этого, если бы люди за него не проголосовали, то сфальсифицировать неотзя, если нет для этого плацдарма, да и мы не северная корея.kredit пише: Антонюк (так для тебе - такого розумного) ще за місяць до виборів, в Царському селі, виставлявся за своє призначення на мерство.
В Україні давно народ не вибирає президентів, мерів і того ж роду 3.14здобратію, а олігархи, раша, європа.
Во-вторых, а кто народу мешает выбирать? разве что их политическое невежество, когда они делают свой выбор не осознано, а под влиянием разного рода манипуляций.
А все эти вопли или о том что голоса наши ни чего не решают, и решаем не мы, или от слабовольности или от глупости
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
п.с. якщо вірити народним прикметам - лайно завжди до грошей)
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
PS. Бачу, комусь приглянулась моя авка Нічо - мені не шкода, користуйтесь.